lauantai 12. heinäkuuta 2014

Betonikukat ja massiiviset ostokset

Heippa! Olen palaillut (: Loma meni huristen ohi, säät suosi ja oli kivaa. Eilen palailtiin kotiin tänne Ilosaarirockhulinaan (josta en muuten tykkää yhtään, näin btw. Viime vuonna mieheni jäi autoilevan rokkiporukan yliajamaksi. Mentiin sitten suoraan sairaalasta ostamaan pyöräilykypärät, suosittelen muillekkin pyöräileville joensuulaisille lämpimästi) ja nämä kynnet tein vielä eilen illalla. Lakkana on Seppälän Concrete-sarjan Spring Crocus ja koristeena kukkaisleimoja.

Kynsilakkoja en oikeastaan ole tieten tahtoen metsästänyt ja Kickseissä käydessäni skippasin ne ihan totaalisesti, mutta silti näitä jotenkin vaan alesta kerääntyi :D Tulee nyt tälläisenä kuvavirtana kun niitä on ihan liikaa yhteen kuvaan laitettavaksi.

KB05, KB01, GL06 ja M13

KoneHelsingin lakkoja 4kpl/5€ Järvenpään Tarjoustalosta. Jo keväällä himoitsemastani Black Dot -kokoelmasta löytyi vielä pari yksilöä ja lisäksi yksi ihana glitterlakka ja yksi sähkönsininen mattalakka. Tulipahan näitäkin osteltua pitkästä aikaa!

River Girl, Spunk, Mirror Girl, Stolen, Terry's Song ja Desert Rose

Wild&Mildejä 1,50€/kpl Carlsonin alelaarista. Otin kaikki sävyt mitä en jo omistanut.

Crush on Blue, Loose Your Heart on the Board, Wave Down the Lime ja Have a Break

Essencen Wave Goddess -kokoelman lakat kävin noukkimassa eilen postista. Kiekotuksen perusteella lemppariksi on noussut tuo pinkki, vaikken yleensä kyllä pinkeille niin suuresti lämpene ja tuo keltainen näytti ainakin kuvissa niin paljon houkuttelevammalta :D Saa nähdä muuttuuko mieli kunhan nämä kynsille saan.

Moroccan Blue, Forest, Jäljet hiekassa, Mexico, Deep Blue ja Laced Up

Sekalaisia markettilakkoja. Isadorat euron kappale Tarjoustalosta, Lumenen hiekkalakka ja Sally Hansenin tarrat sittarista ja Mavalan lakat Kappahlista, myöskin alennuksella.

Laylan helmet, Sante nro 17, Satsuma ja Britpop

Ja viimeiseksi vielä sekalaisia Carlsonilta, Laylan mustia kaviaarihelmiä, uuden merkkituttavuuden, Santen peruspunainen lakka, Max Factorin minilakka oranssina ja Rimmelin muhkulakka. Lisäksi kolme arkkia Wild & Mildin kärkitarroja.

Sellaisia :D Viettäkäähän viikonloppua nätisti, erityisesti te rokkilaiset!

4 kommenttia: