perjantai 4. heinäkuuta 2014

Lilaa betonilakkaa

Seppälän Kiwi-lakkojen jälkeen päästäänkin sitten saman talon Concrete- eli betonilakkoihin! Nämähän ovat periaatteessa ihan perus hiekka/sokerilakkoja, mutta näissä karheat partikkelit ovat väriltään valkoisia, mikä tekee lopputuloksesta hivenen mielenkiintoisemman. Ensimmäisenä kynsillä on kirkas lila Frosen Tulip (joo, tässä ihan oikeasti lukee frosen eikä frozen...). Kuivuu aavistuksen tummemmaksi ja kirkkaammaksi kuin pullossa, mutta todella kiva sävy minusta! Koristeeksi yritin tehdä tuollaisia kukkasia, mutta cremevalkoinen oli loppu ja hahmotushäiriön kanssa kaikki piirtely on aina vähän hankalaa, joten lopputulos on niin ja näin :D Mutta eipä mitään, näillä mennään!

Tässä olisi sitten muuten Essencen toisen heinäkuun kokoelman, Road Tripin lakat (: Ruosteenpunaisessa Hit the Road, Red! -lakassa on nahkaefekti eli käytännössä hyvin hento hiekkapinta, kultaglitterisessä On the Road Againissa on asfalttiefekti eli ihan täysi hiekkapinta, I Don't Care! I Love It! -lakan bensaefekti on turkoosinvärinen duochrome ja My Sweet Escape muuttuu lämpötilan mukaan nuden ja oranssin välillä. Minä tykkään! Nämä ovat muuten yllättävän pieniä, vain 5ml.


Semmoista (: Blogi jää nyt jälleen pienelle kesälomatauolle, mutta näkyillään sitten taas reilun viikon päästä! Viettäkää oikein mahtavaa heinäkuun alkua tekin <3

2 kommenttia:

  1. Näyttää kivalta tuo Tulip. Miksei meijän Seppälässä oo mitään tommosia lakkoja? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? No höh ): Itsehän pelastin tämän alelaarista, eikö teillä ole semmoista? o: Harmi jos näin, sieltä löytää aina aarteita.

      Poista