sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kersantti Karoliina vol. 1000

Taas on aika lähes jokasyksyisten armeijateemakynsien! Army-tyyli on jotenkin näin 2010-luvulla pongahtanut pinnalle pukeutumisessa lähes joka syksy, joten tietty siihen sointuvat kynnetkin on sitten oltava. Pohjalakaksi löysinkin lakkalaatikostani Kicksin kosmetiikkajoulukalenterista tulleen Army Jacketin, joka oli silloin joulun aikaan kyllä niin ruman näköinen :D Vaan kylläpäs näin syksyllä vaan houkuttelee! Koristeeksi tein sitten tosi kivan skittleten niiteillä ja nail art -lakalla ja viimeistelin mattapäälyslakalla. Pitkästä aikaa kynnet, joista olen tykkäillyt ihan superkovasti!






-Aluslakkana Lumene Natural Code Base & Top Coat
-Kicks Army Jacket - kaksi kerrosta
-Kiss Nail Art Paint: Pearl Gold
-erilaisia niittejä
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish Matifying Topcoat

Tänään oli täällä Joensuussa jälleen kynsi- ja kosmetiikkakirppis ja kyllähän sieltä uutukaisia mukaan lähti! Iso kasa ihania lakkoja ja tarvikkeita (: Ei meikältä ainakaan kynsimateriaalia puutu! Suurkiitokset myös kaikille mukana olleille, tosi kivaa oli <3



Hauskaa illanjatkoa kaikille (:

9 kommenttia:

  1. Hienot kynnet! Tosi hyvä idea käyttää niittejä tohon teemaan, toimii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Munkin mielestä niitit vaan sopii niiiiin hyvin maastonvihreän kanssa, tulee melkein aina käytettyä :D

      Poista
  2. Onpa ihanat kynnet! Harmi, että mun kynsillä nuo Kicksin lakat eivät pysy. Tuo vihreä on kyllä kiva sävy nyt syksyllä :) Mäkin olen viime aikoina lakkaillut kynsiä vihreän, ruskean ja harmaan sävyillä. Vuodenaika vaikuttaa pahasti mun värivalintoihin ;)

    MS / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Ompa tosi harmi, jos sinulla nuo Kicksit eivät toimi ): Siellä on kyllä paljon tosi kivoja sävyjä. Mäkin tykkään vaihtaa kynsilakkasävyjä vuodenajan mukaan, tässäkin paraikaa tummansinisiä kynsiä väkerrän :D On se vaan hauskempaa niin!

      Poista
  3. Kivat kynnet vaik sävy ei iske muhun.Oho kiva saalis myös tarttunu teän tapaamisesta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: En itekkään usko että armynvihreä ihan kaikkien lemppari on, itsekkin olin silloin viime jouluna vähän että yök miten ruma :D Ja joo, saalista kyllä tosiaan kertyi!

      Poista
  4. Siehä haalit kunnon saaliin! :D Monta lakkaa lähti kyl tännekki, kiitos Minnan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Minnalta kyllä tosiaan lähti aika monta ihanuutta meikäläisen matkaan. Ei vaan voi vastustaa noita kaikkia kauniita glittereitä... :D

      Poista