keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Purkkaturkoosi

En oikeasti voi keksiä tälle Essencen Grab This Hypelle parempaa kuvausta kuin purkkaturkoosi :D Siis eihän näin namin väristä lakkaa voi olla olemassakaan! Ilokseni voin myös sanoa, että ainakin 2/4 näistä Yes, We Pop! -lakoista käyttäytyy kuin unelma, harmi vaan että siveltimestä ei voi sanoa samaa. Yleensä tykkään kyllä leveistä siveltimistä ja osaan hoitaa niillä hommani, mutta näiden leveillä sudeilla saan aikaan vain hirveän sotkun kynsinauhoille. En tiedä sitten missä vika.



Koristeluihin otin käyttöön myöskin saman kokoelman kamaa, nimittäin minikokoisen koristepurkkitornin nimeltä Made for Art Setters. Tässä on siis kaksi purkkia päällekkäin, ylemmässä isoja, vaaleanpunaisia heksahippuja ja alemmassa sitten jonkinlaista neonkeltaista irtopigmenttijauhetta. Ilmeisesti tämä setti oli tarkoitettu vähän enemmän geelikynsille kuin luomuille, sillä kaikki pakkauksen ohjeistukset on tarkoitettu geelaushommiin. Mietin vähän, että mitähän tuosta pigmentistä oikein tulee ja päädyin sitten yrittämään liukuväriä, joka onnistui hyvin päälyslakkaan asti, joka teki neonkeltaisesta kirkkaasta väristä vihreän, joka nyt ei tietenkään turkooseilla kynsillä kauhean hyvin näy. Nojaa, ehkä muutama heksahippu lisää olisi voinut tämänkin taideteoksen pelastaa :D



Eilen saapui myös Kosmetik4lessin kakkostilaukseni, jossa oli mukana Oktoberfest ja Hello Autumn -kokoelmat. Valitettavasti tuo nudensävyinen Keep Calm & Go for a Walk Hello Autumnista oli paksuuntunut ihan lähes käyttökelvottomaksi ja kun sudin veti ulos pullosta, kasa rihmastoa tuli mukana. Laitoin K4L:lle jo reklamaation menemään ja korvasivat vahingon kolmen euron lahjakortilla :D No mikäs siinä! Kokeilen vielä kynsilakan ohentajaa tuohon, jospa se vähän auttaisi ja lakka olisi ihan suhtkoht käytettävissä. Täytyy kyllä myöntää, että olen hitusen pettynyt molempiin lakkasetteihin, näiden värit olivat jotenkin nettikuvissa paljon eloisampia ja näin livenä vähän latteita mutta noh, syksyisiähän nämä silti ovat. Leimauslaatan sain eilen lahjoituksena ja siinä on pääkalloja, rusetteja ja ankkureita (:


Hauskaa päivänjatkoa kaikille ^^

2 kommenttia: