perjantai 24. lokakuuta 2014

Essencen satiinilakkaa ja messuostokset

Heippahei! Messuilta on selvitty ja hauskaa oli (: Kynsijuttuja ei ihan hirveästi sieltä tullut haalittua vaikka tarjontaa olisikin ollut, sillä hinta tuli aika monessa jutussa esteeksi. Jotain pientä kivaa tuli kuitenkin kotiin tuotua, kuten vaikka tämä kuvissa esiintyvä Essencen Dare to Kiss, jonka erikoisuus on satiinipinta. Messuilta siis tosiaan löytyi Essencen ständi, mutta valitsin mukaani vain kaksi syksyn uutuuslakkaa, loput olivat vähän turhan geneerisiä sävyjä. Koristeluita näissä kynsissä ei ole, sillä ne menivät niiiiin totaalisesti pieleen, etten kehtaa lopputulosta edes esitellä. Tähän lakkaan ei nimittäin ilmeisesti tuon satiinipinnan takia leimailut tartu ollenkaan! Nojoo, mutta on sentään söpö väri.Sitten niitä ostoksia! Cesars Shopin pisteellä oli Konadin laattoja 10kpl 23 eurolla, joten minähän otin semmoisen satsin sitten mukaani :D Kaikenlaisia kivoja laattoja, joita en vielä omista. Eli joo, lisää leimailuja on tähän blogiin luvassa.


Leimailuja tukee myös uudet, myöskin Cesarsin pisteeltä löytyneet Konadin leimauslakat. Nämä taisivat maksaa hirveät 2e kappale, joten raaskin ostaakkin. Vihreää ja sinistä sävyä lähinnä. Mukana kuvassa myös Essencen pisteeltä löytämäni lakat sekä Rock Out!! -kokoelmasta tilaamani pullot. Varoitan tilaamista suunnittelevia, että nuo Rock Outit ovat pinkkiä lukuunottamatta todella haaleita eivätkä tasan peitä kunnolla.


Ja nämä eivät messuostoksia ole, mutta saapuivat eilen <3 Osallistuin MoYou-kimppatilaukseen ja sieltä tuli tämmöisiä ihanuuksia kokoelmaani (: Olen tosi ihastunut näihin kyllä, voipi olla että näitä laattoja alkaa tulla tänne meillepäin lisääkin...


Semmoisia tänään, tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin! :D Oikein ihanaa illanjatkoa <3

2 kommenttia: