tiistai 28. lokakuuta 2014

Jättiläishöh

Yhyy, miksi tämän pullossa niin ihanan lilan lakan täytyy olla kynsillä tämmöinen susi? Kyseessä on Essencen Rock Out!! -kokoelman Best Female ja kuten kuvista näkyy, aika ankea lopputulos. Lilaa väriä näkyy ihan hitusen ja lakkaus on täynnä kaljuja läiskiä. Joo ei todellakaan jatkoon. Kaipa tämäkin pitäisi laittaa jonkun toisen lakan päälle, mutta argh, niin turhaa. Ei tälläisiä lakkoja pitäisi edes tehdä. Pöh. Koristeeksi ihan vain kukkatarroja ja tyttöleimat, joiden pinkki väri oli sittenkin vähän turhan ärhäkkä kaikkeen muuhun nähden ja enpä siis kauheasti välittänyt näistä kynsistä. Eikun vaan uusia tilalle!

-aluslakkana Lumene Natural Code Base & Top Coat
-Essence Best Female - kaksi kerrosta
-leimat toteutettu Konadin pinkillä erikoislakalla ja laatalla m71
-tarroja
-Seche Vite Dry Fast Top Coat

Oikein kivaa loppuiltaa kaikille! (:

2 kommenttia:

  1. Joo-o. Miksi ei voida tehdä peittäviä lakkoja? Pinkki on tehty tahallaan peittäväksi, niin että muissa hämääntyy :D Luulin muuten, että se Best Rock(?) olisi myös ollut peittävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin mäkin päättelin noita Essencen fb-kommentteja lukemalla että se ois ollut ): Mutta ilmeisesti Essence ei ollut oikein itekkään tietoinen lakkojen huonosta laadusta kun pahoitteli vaan ja sanoi laittavansa infoa tuotekehitykselle :D Mikähän sitten lie syynä, ei ne ilmeisesti ainakaan tahallaan tämmöisiä lakkoja tehneet. Mutta plääh silti. Tosi surkeita nämä kaksi :D

      Poista