torstai 18. joulukuuta 2014

Essencen Mountain Calling -kokoelma

Heipähei! Ehdin tässä kiireideni aikana kahlata läpi lähes koko Essencen uusimman kokoelman lakat, joten tässä olisi teille jättipostaus niistä! :D Nämä saapuivat kätösiini maanantaina, mutta kuvitelkaa, en ole vielä ehtinyt edes swatchata näitä, jospa tässä myöhemmin illalla sitten. Kokoelmaan kuuluu neljä lakkaa ja topperi, mutta neljättä, cremevalkoista, en nyt tilannut kun en ole sen tarpeessa. Topperi on tulossa omassa postauksessaan huomenna.


Aivan ensimmäisenä lakkasin vaaleansinisellä Today Is Fun Day:llä. Toooodella kirkas, paksu, hyväpigmenttinen ja nätisti käyttäytyvä creme, kuten kaikki kokoelman lakat. Oli vähän kiire ja väsy ilta, joten laitoin vain pieniä joulutarroja sinne tänne. Ei omat lempparikoristelut, mutta ainakin pirteä sävy!

Toisena on sitten kokoelman ainoa hitusen shimmerinen lakka, tummanvihreä We Love Winter Holidays!. Tämäkin on laadultaan aivan ihana (: Koristeena heksahippulakkaa ja hauskoja joulufimoja Essencen viime joulun kokoelmasta, harmi kun niitä saa käyttää vaan kerran vuodessa! Nämä oli minusta aivan huiput, tykkäsin.

Ja viimeisenä sitten tämä punainen, Let's Climb Mount Beauty. Sävynä tämä ei ole ihan peruspunainen, vaan hitusen tummempi. Olenkin kailottanut peittävien punaisten cremejen perään ja tässä onkin sitten yksi sellainen! Aivan mahtava. Vaikken yleensä ole punaisten kynsien ystävä, tässä vaan on sitä jotain. Koristeena myöskin superväsyiltana tarroja, ihanan tyttömäisiä korkkareita.

Semmoisia on siis nämä alppilomakokoelman lakat (: Erinomainen laatu, että jos tykkää kivoista cremeistä, niin en voi kuin suositella!

Oikein hauskaa loppuiltaa kaikille.

8 kommenttia: