sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Ihanaa, kimaltavaa joulunpunaista

En olekkaan varmaan täällä kynsiblogin puolella kertonut, mutta minulla on siis kaksi kosmetiikkajoulukalenteria, The Body Shopin ja saksalaisen w7:n. Tuosta w7:n kalenterista on alkanut tippumaan tasaiseen tahtiin minikynsilakkoja, joten eiköhän siis laiteta niitä näkyviin! Tämä ensimmäinen on nimeltään Dazzling Red ja se on punaisella jellypohjalla punaista glitteriä sisältävä lakka. Näissä minipulloissahan ei siis lue lakkojen nimiä, vaan joudun ne netistä kaivamaan... Tässä on kyllä jo tätä joulun tuntua (: Koristelin ihan simppelisti, muutamia punaisia strasseja sinne tänne. Älkää kysykö mikä se idea siinä oli.

-aluslakkana Essence Protecting Base Coat
-w7 Dazzling Red - kaksi kerrosta
-strasseja, jotka kiinnitetty kirkkaalla lakalla
-Seche Vite Dry Fast Top Coat

Meillä oli tänään Joensuussa kynsibloggaajien pikkujoulut ja ihana Mimosa oli tekaissut meille kaikille kierrätyslakkapussukat, joista paljastui karmea kasa lakkaa :D Eli kuvassa kyseisten pikkujoulujen lakkasaalista! Juuri kun eilen käytin kolme tuntia dupejen etsimiseen lakkakokoelmastani, ja sain vasta kaksi helmerin laatikkoa selvitettyä... Huoh.


Olisikos teillä lukijoilla muuten kiinnostusta minkäänlaiseen kierrätysarvontaan? Aion tosiaan kaivaa kokoelmastani dupet esille ja laittaa suosiolla eteenpäin. Valitettavasti lähipiirissäni ei kauheasti kynsilakkaa käytetä, joten en saa näitä kenellekkään dumpattua :D Voisin tietysti ihan mielelläni arpoa nämä teidän kesken! Mitään kovin ihmeellisiä lakkoja seassa ei ole, lähinnä ihan perus markettikamaa, Lumene Natural Codea, Evelineä yms yms vähän käytettyinä. Mutta hihkaiskaa jos idea kiinnostaa!

Oikein kivaa illanjatkoa (:

4 kommenttia:

 1. Hii kierrätyslakka-arvonta kyllä kiinnostaisi, tietenkin ;) näin aloittajan kynsibloggaajan silmissä kaikki lakat on aarteita, kun kokoelma on vielä niin pieni :D Muttahei, upea tuo Dazzling Red! Herkullisen jouluinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla! Ehkä mä sitten järkkäilen jotain kunhan saan koko kokoelman käytyä läpi... (: Ja jooh, tää on tosi kiva lakka! Tulee heti joulufiilikset :D

   Poista
 2. IHana kimallus tuossa punaisessa lakassa!
  Kierrätysarvonnat aina kiinnosta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva kun joulukalenterista tulee tämmösiä superjouluisia lakkoja ^^ Ja kiva että kiinnostaa, ehkäpäs sitten voisin järkkäillä!

   Poista