sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Tuotearvostelu: Nail Art Pen

Kuten joku on saattanut jo huomatakkin, on sivupalstalleni ilmestynyt Born Pretty Storen banneri. Aivan oikein, myös minä olen ryhtynyt heidän kanssaan yhteistyöhön ja tänään olisi sitten tulossa ensimmäistä tuotearvostelua! (: Sain heiltä siis pari itse valitsemaani tuotetta testattavaksi ja eilen otin sitten toisen niistä käsittelyyn. Sponssauksesta huolimatta mielipiteet ovat täysin omiani. Postauksen lopussa on sitten vielä alekoodi teille lukijoillekkin!


Testiin otin siis ensimmäisenä tämmöisen kätsältä vaikuttaneen Nail Art Penin, merkki on ehkä joku Beauty Gal(?), jos oikein ymmärsin :D Sävyksi valitsin päheän neonpinkin kun ajattelin sen olevan vähintään eeppinen kynsillä ja oikein monikäyttöinen noin niinkuin värinä. Pohjalakaksi valikoitui Flormarin Neon-sarjan N002, taivaansininen, ja sen alle tuli sitten pari kerrosta valkoista läpikuultavaa lakkaa korostamaan väriä. Mutta voi itku, koko homma menikin siinä sitten ihan pieleen!


Kun kynä ensimmäistä kertaa otetaan käyttöön, sitä ravistellaan kunnes kärkeen tulee väriä ja myöhemminkin ravistelemalla väriä saa kynästä ulos lisää. Helppoa! Massa ei ole kynsilakkaa vaan enemmänkin jotain tussimaista, kuivuu nopeasti eikä päälyslakka suttaa sitä ollenkaan, mistä ehdottomasti plussaa. Valitettavasti kynän ongelma onkin sitten sen kärki. Se on kuulakärkikynän muotoinen eli terävä ja kova, mikä tietysti aiheuttaa lakkaan ikäviä koloja, jos se on yhtään märkää. Omassa lakkauksessani oli neljä kerrosta, joten ei mitään toivoakaan että se olisi kuivunut tarpeeksi. Jouduin sitten toooooodella kevyellä kädellä piirtelemään, minkä takia lopputulos on omastakin mielestäni ihan kauhea :D Reikäinen ja väri epätasainen puhumattakaan kuvioiden esteettisyydestä...


Ettäjoo, ehkä tälläiselle kynälle sopisi paljon paremmin joku vähän pehmeämpi pää, ettei tule niitä koloja. Lakan ainakin täytyy olla aivan TÄYSIN kuivunut, että tällä voi sille piirrellä. Lisäksi pohjasävy kannattaa valita tarkkaan, tämäkin olisi ollut enemmän edukseen vaalealla pohjalla, tämä sininen teki väristä tummemman ja violetimman mitä se oikeasti oli. En silti sano että tuote on täysin käyttökelvoton ja yritän varmasti vielä tehdä meistä kaverit, mutta ainakaan ensikokeilu ei kauheasti vakuuttanut. Tässäpä vielä koottuna plussat ja miinukset:

+helppokäyttöinen: ravista ja piirrä
+tussimainen väri, ei sotkeennu, kuivuu äkkiä eikä myöskään tee kohoumia kynnelle
+ohuella kärjellä saa tehtyä tarkempia kuvioita kuin esim. nail art lakalla

-kärki on liian kova ja terävä: tekee reikiä ja koloja märkään lakkaan, pohjan täytyy olla siis täysin kuivunut
-väri vähän turhan ohutta, pohjalakan sävy täytyy ottaa huomioon


Semmoista siis. Sain Born Pretty Storelta vielä alekoodia teillekkin jaettavaksi, eli koodilla XAL91 saa 10% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista! Tässä linkkiä heidän nail art -osastolleen. En itse hyödy linkeistä mitenkään, joten klikkailkaa vapaasti!


Oikein hauskaa illanjatkoa teille kaikille (:

2 kommenttia:

  1. Omistan itsekin noita kyniä. Itse totesin että tussi ei oikein asetu kiiltävän lakan päälle. Parhaan tuloksen saa kun laittaa alle mattalakan siihen tussi tarttuu paremmin. Päälle voi toki sitten pistää kiiltävän päällyslakan jos haluaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! (: Täytyy kokeilla sitten mattalakalla jos ei kiiltävällä kerran toimi. Eipä olisi tullut itsellä mieleen!

      Poista