torstai 1. tammikuuta 2015

Uudenvuodenaaton kynnet 2014

Minun uudenvuodenkynteni olivatkin sitten tänä vuonna vähän surullinen tapaus ): Kaivoin tapani mukaan juhlapäiväksi koko kynnen tarrojen laatikkoani ja löysinkin sieltä aivan superkauniit tarrat, joissa oli mustaa, hopeaa, taivaansinistä ja kaikenmaailman blingblingejä. Ihan täydelliset partykynnet siis! Vaan eipä ne sopineet minun kynsiini sitten YHTÄÄN. Nuo tarroissa näkyvät siivet olivat aivan liian paksut ja kovat taipuakseen kynsieni kaarevaan muotoon, eikä liimakaan pystynyt pitämään niitä aisoissa. Lopputuloksena oli vähän joka paikasta repsottavat tarrat, jotka irtosivat jo heti seuraavana aamuna. Hiphei. Tätä kirjoittaessani vain kahdessa kynnessä on vielä jotain jäljellä :D Surkeeta!Kynsifiaskosta huolimatta toivotan kaikille lukijoilleni mitä parhainta uutta vuotta! Henkilökohtaisesti viime vuoteni on ollut raskas, joten tästä on toivottavasti suunta vain ylöspäin (: Ainakin kovasti toivon niin.

6 kommenttia:

 1. Noi tarrat on kyllä upeat, repsottamisesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Arvaa miten innoissani olin noita käyttämässä :D Hirveä pettymys

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No sanoppa muuta (: Ois ollu niin makeat

   Poista
 3. Oma kokemus koko kynnen tarrojen kanssa oli aika samanlainen. Ei ollut kyllä hirveitä odotuksiakaan, vaan olin aika skeptinen sen suhteen, että voiko ne toimia. Silti petyin. En kyllä aio kokeilla toiste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, näitä on niin monenlaatuisia! :D Esim. Sally Hansenit on olleet tosi hyviä, mutta niiden normaalihinta olikin siellä 12e hujakoilla. Mun mielestä koko kynnen tarrat sopii paremmin tasaisille kynsille kuin muntyyppisille kaareville, ei ne vaan ikinä kykene muotoutumaan oikein!

   Poista