lauantai 18. huhtikuuta 2015

Keskisuuri minttulakkavertailu

Heipsistä! Tämän päivän postaus ei olekkaan sitten manikyyrien esittelyä, vaan kokoelmani sisällön vertailua! :D Kyseessä on siis minttulakkojen vertailua ja tämä toteutetaan nyt lukijoiden (tai siis lukijan) pyynnöstä! Muutenhan olisin toki kutsunut hommaa suureksi minttulakkavertailuksi, mutta kun tässä ei ole kaikkia: jätin pois ne, joita en ole vielä blogissa esitellyt. Kyllä näitä silti aika runsaasti löytyi, vaikkakin vähemmän kuin luulin. Yritin järjestellä lakat sinisimmästä mintusta vihreimpään ja mukana on ihan kaikenlaisia koostumuksia ja tekstuureita, tummaa ja vaaleaa, likaisia ja puhtaita. Nauttikaa!


Koko kasa, kaksi kiekkoa ja 23 lakkaa!Aloitetaan sinisimmästä päästä: Anytimen Soitto, Essien Mint Candy Apple, Mavalan Lagoon, essencen Enchanted by Hint of Mint, Orlyn Limelite, Wild & Crazyn Kilimanjaro, H&M:n Mint Green sekä Dependin 245. Anytimen Soitto on vanha kuin taivas, Essien Mint Candy Apple vanha kulttiklassikko, Essencen lakka on Hidden Stories -kokoelmasta ja hiekkatekstuurinen, Orlyn Limelite taas on läpikuultava topperilakka ja H&M:n Mint Green aivan lopussa, ehkä ohentajalla saisi siitä vielä jotain irti :DSeuraavaksi alkaa näyttää jo vähän enemmän mintulta! Miss Selene 152, Seppälän nimetön, essencen Green Scene, H&M:n Turquoise, Dorothylin nimetön, Yves Rocherin Joli Turquoise sekä La Femme Beautyn Mint Cream. Miss Selene oli taas sitä lähes näkymätöntä topperisorttia, Essencen Green Scene Kalinka Beauty -kokoelmasta ja H&M:n ihana Hello Kitty -lakka Turquoise yksi lemppareista.Sain lakkoja menemään jo toiselle kiekolle, mutta tässä vielä kolme viimeistä ekalta: H&M:n Bella's Choice, Rimmelin Peppermint ja La Femme Beautyn Green Tea. Bella's Choice oli kulttiklassikko silloin, kun aloitin kynsibloggaamisen. Tuo oli oikeasti IHAN kaikilla :D Rimmelin Peppermint taas oli sellainen lakka, jota himoitsin pitkään ennenkuin löysin sen alelaarista.Ja sitten viimeiset, alkaa näyttää jo tosi vihreältä! Kaikki ovat kuitenkin omaan silmään sellaisia, joita kehtaan vielä mintuiksi kutsua: essencen Always on My Mint, essencen Blow My Mint, Maybellinen Green Park, models ownin Grace Green ja Snowcrystalin Celery Green. Grace Green on jo toooodella tumma, mutta minusta tämä on sellainen likaisen tumma mintunsävy :D Celery Greenkin menee jo niillä rajoilla että onko enää minttu, mutta ajattelin että menköön. Näytti siellä vihreiden seassa tarpeeksi minttuisalta.

No siinä oli sitten minttua kerrakseen :D Osaa näistähän ei enää myydä, mutta varmasti jonkinlaista korvaavaa dupea pyörii markkinoilla. Minttu on näin keväällä aiiiiivan ihana väri (tilasin itselleni synttärilahjaksi Minna Parikan Bunny Sneaksit mintunsävyisenä <3), joten nyt jos koskaan kannattaa kaivaa omat minttulakat kaapeista. Nimimerkillä minttua kynsillä tälläkin hetkellä!

Oikein hauskaa viikonlopun jatkoa :)

4 kommenttia:

 1. Voii, anytime :3 Miulla on kanssa yksi lakka vielä jäljellä, toimi ihan hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kaksi :D Ja molemmat tosiaan ihan hyviä vielä!

   Poista
 2. Tää oli tosi hyvä vertailu! Jei! Itellä näistä lakoista on tuo Rimmelin Peppermint. Se on ihana! Ja just kynsilläki. :D Voisit tehä kyllä lisää tällaisia vertailuja. Nää on niin kivoja! Ja näkee erilaisia lakkoja ja merkkejä samalla. Kiitos tästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D No kiitos, kiva kuulla että oli mieleinen! Tokihan tämmöisiä voisi lisääkin tehdä, täytyy vaan katsoa että milloin olisi sen verran aikaa :) Mutta jess, mahtavaa jos tykkäsit!

   Poista