perjantai 10. huhtikuuta 2015

Uusia Essencejä

Heippa pitkästä aikaa! :) Mitään tahallista blogitaukoa en ole tässä pitänyt, työt ja pääsiäisreissu vaan ovat vieneet ajan totaalisesti. Mutta eipä se mitään! Tällä aikaa on Joensuuhunkin ehtinyt pesiytyä Essencen ständi Carlsonille, jonka kävin vilkaisemassa jo heti ekana päivänä. Mukaan lähti pari nudekokoelman lakkaa, joita ei Kosmetik4lessillä aikaisemmin ollutkaan. Ensimmäinen lakka on I Nude It, joka on täyspeittävä creme hennolla kultaisella hohdolla. Tästä tykkäsin!
Toinen oli sitten Pure Soul, joka oli vähän vähemmän peittävä creme kuparisella/korallisella hohdolla. Joo että joo. Kuten kuvista näkyy, aika kamala raidoittuminen. En voi suositella kenellekkään, ei tämä nyt niin ihmeellinen sävykään ole! Pöh. Miten voikin saman kokoelman lakoissa olla noin suurta laatueroa?
Yhden nuden taisin jättää vielä hyllylle ja loputhan tilasin jo silloin kokoelman ilmestymisen aikaan :) Nudekynnet tuntuu kyllä jotenkin ihanan raikkailta, testatkaa jos ette ole jo!

Lopuksi vielä pari kuvaa tänä aikana ilmestyneestä kynsilakkasaaliista. Ekassa kuvassa muutama lahjoituksena saatu lakka ja nämä Essencet, tokassa tällä viikolla saapuneet elikkä Sittarin alelaarista bongattu Rimmelin juhlakauden Glitter Bomb -sarjan Midnight Mistletoe ja Livboxin mukana tullut Essien Sugar Daddy.Eipä muuta kun oikein ihanaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti