keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Jännien lakkojen kavalkadi

Heipsistä! Tänään näytän teille setin astetta erikoisempia ja jännempiä lakkoja, joita tuonne lakkauskuvakansioon on kertynyt viime aikoina! Aloitetaan tästä Kikon lakasta, joka ei nyt ehkä sinänsä ole mitään uutta ja ihmeellistä, mutta pullon muotoilu, voi apua :D Tämä siis on tämmöinen putkilo, jossa toisessa päässä on TODELLA pigmenttinen tummanlila cremelakka ja toisessa päässä sitten taas höttöinen topperi. Lakka on nimeltään Multi-Effect nro 7. Ei kyllä kauhean hyvälaatuinen, tuo topperi nimittäin raidoittui aika huolella ja levittyi epätasaisesti kynnelle. Pöh.
Seuraavana sitten taas ainakin minusta todella kiva glitterlakka, KoneHelsingin GL01 :) Tämä on niitä joskus vuosi pari myynnissä olleita glitterkokoelmaan kuuluneita lakkoja ja minusta tämän neliskanttiset hiput vaan on hupaisia! Pohjalakka on kulttiklassikko Essien Mint Candy Apple.
Ja vikana sitten oikeasti todella erikoinen tapaus ainakin Suomen mittapuulla, Etude Housen minnihiiritopperi, jossa on lystikkäitä hiirenpääkuvioita kaikkien muiden hippujen seassa. Tästä tykkäsin ihan hulluna! Pohjalakkana Flormarin 121.
Että näin :D Meikällä on tänään vielä työvuoro edessä, mutta viettäkää te oikein hauska loppupäivä!

2 kommenttia: