sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Hauskoja toppereita

Moroo! Tänään heitän teille näkyville kokoelman erilaisia hauskoja toppereita, joita olen viime aikoina kynsillä käyttänyt. Suosin näitä yksivärisien lisäksi, koska ovat tajuttoman helppoja ja nopeita koristelukeinoja ja piristävät lakkausta kummasti. Ekana on viimevuotisen mustavalkopilkkulakkatrendin mukainen Maybellinen Chalk Dust. Tässä on eri kokoisia mustia ja valkoisia heksahippuja, parhaimmillaan kirkasvärisen cremelakan parina. Pohjalakkana Wet n Wildin On a Trip.
Sitten vähän perinteisempää mallia mutta kuitenkin pienellä ekstralla: Sally Hansenin Sea-ly String, jossa on paljon pieniä sinisiä hippuja sekä harvakseltaan isoja hopeisia heksahippuja sekä tikkuglittereitä. Enimmäkseen tässä näkyy kuitenkin vain ja ainoastaan tuo sininen glitter, pieni pettymyslakka. Pohjalla Mavalan Cyclades Blue.
Ja viimeisenä sitten näitä lakkoja, joiden virallista nimeä en edes tiedä :D Mutta sisältävät siis tuommoisia holografisia teräväkulmaisia paloja. Lakka on models ownin Mermaid's Tears ja tässä on erikoisuutena lila sävy, joka ei kuitenkaan kynnellä kummoisesti toistu. Laitoin nyt kuitenkin pastellivioletin La Femme Beautyn Lilac Creamin päälle ja kyllähän tuo ihan kivasti heijasteli valoa.
Semmoisia! Kamalaa miten paljon näitä esiteltäviä lakkauksia kertyykään :D Eikun hauskaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia: