perjantai 6. maaliskuuta 2015

Perinteisiä glittertoppereita

Heippa pitkästä aikaa! Tänään esittelyssä on kompilaatio erilaisia glittertopper-lakkauksia. Eli paljon kimallusta luvassa! Tämä on perinteisten mallien edition eli klassista kauneutta. Ekana kuvissa on Yes Loven nro 9, vihreä heksaglittertopperi, jossa on kirkkaalla pohjalla paljon pienenpieniä ja runsaasti myös isompia hippuja. Pohjalakka on H&M:n I'm not a kiwi.
Sitten on Gina Tricotin Disco, jonka ajattelin olevan hyvä idea mustalla pohjalla. Plääh, musta söi kaikki värit tuosta! Discossa olisi siis tarkoitus olla paljon hopeista glitteriä sekä hieman vaaleansinisiä ja vaaleanpunaisia hippuja. Eipä paljon kyllä näy muuta kuin sitä hopeista... Höh. Musta lakka on Maybellinen Blackout.
Ja lopuksi vielä viimeisin viritys eli Saffronin nro 69 eli pieniä ja isoja heksahippuja kirkkaansinisessä sävyssä. Valitettavasti hiput näkyivät kynsillä paremmin livenä kuin kuvissa :( Vaikka eivät kyllä tosielämässäkään kauhean hyvin. Pöh, olisi pitänyt olla vielä tummempi pohjalakka kuin tämä Trindin CC135.
Mutta näistä kokeiluista huolimatta oikein kivaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kaikki :) Tuo Saffron näyttää tosi kauniilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On :) Hitsi, tuo Saffron olisi päässyt niin paljon paremmin oikeuksiinsa erilaisella pohjalla! Harmittaa :D

      Poista