sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Ciate-kokeiluja

Oikein hyvää naistenpäivää kaikille! :) Tänään minulla olisi näyttää pari lakkausta, jotka olen tehnyt minulle ennen tuntemattomalla merkillä, Ciatella. Näitä Ciaten minilakkoja on minulle kertynyt miiteistä sun muista ja olen nyt sitten viime aikoina testaillut kolmea, valitettavasti yhdestä pinkistä yksivärisestä lakkauksesta jäi kuvat ottamatta. Vaan mennään näillä kahdella, joissa on koristelutkin mukana!
Tästä ekasta jäi swatchkuvat ottamatta, mutta lakka on Pillow Fight. Sain inspiraation heti kun lakan näin, jotenkin niin unenomainen lilanharmaa, että söötit pilvenhattarat oli pakko laittaa. Lakka on pullossa kylläkin lilampi ja kynsillä harmaampi. Leimat Konadin valkoisella erikoislakalla ja laatalla m79.

Toinen lakka on Ferris Wheel, vaaleansininen creme. Ihan kiva :) Koristelin pastellivärisillä palloilla, lutuinen oli! Pastellilakat ovat Flormarin 121, Rimmelin Lemon Drop sekä essencen I Hol Di Mit'm Traktor AB.

Ciatesta merkkinä on kyllä sanottava, että laatu tuntuu vaihtelevan suuresti. Nämä kaksi ovat vähän raidoittuvampia kuten tuosta sinisestäkin näkee, mutta se kuvaamatta jäänyt pinkki taas oli ihan loistava. Vähän saa siis arvailla, että mitä vastaan tulee :D

Oikein kivaa loppuiltaa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun kerroit vähän tästä merkistä, joka on itsellekin tuntematon :) Tosi hienot ovat molemmat lakkaukset kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä itsekkään kauheasti ko. merkkiä tunne, ainoastaan kynsilakkajoulukalenterit tulee mieleen :D Mutta hyvähän ne on vähäisetkin kokemukset jakaa. Ja kiitoksia!

      Poista