sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kubiss nro 38 ja sen karkkipinkit kaverit

Moikkamoi! Livboxista tuli tässä kuussa yksi kappale Kubissin kynsilakkoja, oma sävyni on tälläinen kesäisen karkkipinkki :) Tykkäsin kovasti! Kubiss on itselleni ja varmaan monelle muullekkin aika uusi tuttavuus vielä, joten sen verran kerrottakoon että kyseessä on uusi halpismerkki Suomen markkinoilla ja kynsilakat olivat muistaakseni kaikki hintaa 4,90 / 2kpl. Kuulin vähän etukäteen juttua ettei lakat olisi kovin peittäviä, mutta itselläni kuvissa kaksi kerrosta ja hyvin toimii! Leimailin päälle vielä Konadin keltaisella leimauslakalla ja tuollaisella namikuviolla MoYoun laatasta Princess 11.Tässä postauksessa nähdään myös muita viime aikoina tekemiäni karkkipinkkejä lakkauksia :) Toinen näistä on Rimmelin Strawberry Fizzillä tekemäni kynnet, jotka on koristeltu kaksivärisillä mansikkaleimoilla (Konadin punainen leimauslakka, MoYoun Princess 10 -laatta). Näissä oli myös ihana esanssimansikan tuoksu, sillä Strawberry Fizzhän oli Rimmelin tuoksulakkakokoelmasta muutaman vuoden takaa.

Ja jälkimmäisenä sitten e.l.f.in Coral, joka on upea korallipinkki lakka kultaisella hohdolla. Nämä viimeistelin kultaisilla kärkitarroilla.

Ja tässäpä sitten vielä kuva viimeaikaisista uutuuksista! Essencen Fun Fair -kokoelman hattarahöttöpurkit jäivät esittelemättä aiemmin, loput essencet ovat nyt syksyn uutuuksia. Mukana on myös tämä Kubiss ja Tukholmasta Nyxin pisteeltä kaupanpäällisiksi saamani Copper Penny.


Ei muuta kuin oikein ihanaa illanjatkoa :)

4 kommenttia:

  1. Ihania lakkauksia! <3 Todella kaunis tuo Elfin lakka, oikea kesän kaunotar :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Elf on myös oma lempparini näistä, ihana auringonlaskulakka :D

      Poista