sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Tumman marjaisia syysvärejä

Tänään luvassa kompilaatio muutamaa erilaista tummaa syyssävyä, joissa marjaisia vivahteita. Näitä lakkoja en näe oikein muulloin käytössä kun näin vuoden pimeimpään aikaan, joten ihan hyvä että tuli lakkailtua ennenkuin siirrytään juhlakauteen ja blingblingiin. Ekana on BarryM:n Berry Cosmo, aika perinteinen violettiin menevä tumma creme.



Toisena on Wild&Mildin Terry's Song, joka taas on sitten metallisempi ja siinä on jopa rusehtavaa sävyä. Vähän ohuenpuoleinen tosin, kuten kuvistakin ehkä näkee...



Ja viimeisenä H&M:n French Kiss, jonka olen muistaakseni joskus pelastanut alelaarista about eurolla :D Ei tummat värit yleensä ole kauhean suosittuja, mutta tämä on siitä jännä, että näyttää kynsillä lähes mustalta. Hohtelee sitten valossa tummana burgundina. Nätti on. Koristeluina huulileimailuja punaisella Konadin erikoislakalla ja MoYoun laatalla Pro Collection XL 08 sekä isot sydämenmuotoiset askartelustrassit.



Mahtavaa sunnuntai-illan jatkoa :)

2 kommenttia:

  1. Tuo rusehtavan punainen metallisävy on upea! Itsekin olen tänä syksynä käyttänyt paljon juuri ruskeita ja viininpunaisia sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) Burgundi/viininpunainen on kyllä ollu jo muutaman syksyn hittiväri ja edelleen näyttää kivalta!

      Poista