sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Essence Juice It! -kokoelma (+ostoksia)

Heippahei! Mukavaa vähemmän kesäistä sunnuntaita täältä itärajalta :D Lämpötila hipoo kymmentä astetta, mutta aion silti esitellä teille tänään tämän ihanan Essencen kesäkokoelman! Juice It! on nimensä mukaisesti hedelmäinen ja marjainen ja varsinkin meikkipuolella oli ihanuuksia. Kynsille kokoelma tarjoaa neljä herkullisen väristä jellylakkaa ja arkin tuoksuvia kynsitarroja.


Sävyjä on laidasta laitaan punaisesta nudepersikkaan. Olen käyttänyt kahden ensimmäisen lakan pohjana Essencen omaa, väriä korostavaa aluslakkaa, joten niiden väri oikein loistaa ja ne näyttävät peittävämmiltä. Näistä tulee todellakin geelikynsivibat mieleen!Ensimmäinen on siis punainen I Love You Cherry Much. Nimetkin näillä on niin söpöjä... Eli perus kirsikkapunainen, sävynä ei mitenkään erityisen uniikki. Leimasin kuitenkin päälle sööttiä kirsikkakuviota ja tadaa, ihanat kesäkynnet on sitten siinä :)Seuraavana on ehkä oma lemppari, hedelmäisen pinkki You're One in a Melon :D Aika neon! Tämän kanssa käytin noita "tuoksuvia" kynsitarroja. "Tuoksuvia" siksi, että pakkauksessa niiden väitetään tuoksuvan samalta, kuin kokoelman EdT, mutta hyi yäk, haju on ihan kamala. Näitä ei paljon tee mieli haistella, enemmän sellainen kuminen tai muovinen odööri kuin mikään kirsikkainen. Yök. Vaikka muuten nämä hedelmäkuviot on enemmän kuin kivoja!


Seuraavasta sitten pahoittelut, UNOHDIN ottaa kuvat oranssista Orange Is the New Blackista! Teen nykyään kynsiä todella myöhään illalla ja yleensä valmistumisen jälkeen on vaan kiire jo nukkumaan, joten välillä käy näin. Tässä kuitenkin swatchkuva, aika korallisen oranssi tämä on :)Ja viimeisenä Peach Dreams Are Made of These. Tiesin jo kuvien perusteella että tämä on ihan selkeä nudelakka, joten mitään sen enempää en odottanut. Tämä on kuitenkin minusta ihan pahuksen hyvä nudelakka! Todella kaunis kynnen sävyn tasoittaja vaaleille ihonsävyille ja näyttää kaikkein eniten siltä, kuin kynnet olisi geelattu. Paritin sen vielä Seppälän My Sweet Bling -glitterlakan kanssa ja näissä olen viihtynyt paremmin kuin hyvin jo pari päivää. Niin raikasta!

Jos vedetään yhteen, niin minusta sävyiltään näissä ei ole kovin paljon mitään uniikkia, joten ison lakkakokoelman omistajille en välttämättä suosittelisi. Kuitenkin jos kesälakat on vielä hankkimatta ja läpikuultava geelityyli on juttusi, niin ehdottomasti! Ja jos tarroja tuoksun vuoksi himoitsee, niin älä vaivaudu... :D


Tämmöisen saaliin löysin Anttilan alelaarista parisen viikkoa sitten! Ihania Sally Hansenin Pearl Crush lakkoja, joita olen kuolannut ja pitkän aikaa :) Mukana on myös yksi kappale heidän pitsisiä Luxe Lace -lakkoja sekä sinisensävyinen Velvet Texture -lakka. Essencen uutuuskynsitarrat on Carlsonin Essence-hyllystä.

Mahtavaa sunnuntaipäivän jatkoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti