lauantai 28. toukokuuta 2016

Tyylikkäästi punaisessa

Lauantaita! Tänään katsellaan mahtavia, kauniita ja klassisia punaisia lakkoja :) Punaiset kynnet käy mihin vuodenaikaan, teemaan ja tilaisuuteen tahansa, joten niitä on meikällekkin kertynyt aikamoinen määrä. Punaisia postauksia on katseltu siis monesti ennenkin! Ensimmäisenä agendalla on tämä Gemeyn (ranskalainen Maybelline) kirkkaan tomaatinpunainen cremelakka, joka valitettavasti jää nimettömäksi. Olen nimittäin ostanut tämän kirpputorilta aikanaan ja näissä kuvissa on itseasiassa viimeinen lakkaus, jonka sillä tein. Ihan kiva perustyypin punainen, mutta kuten tulette näkemään, näitä löytyy :D



Sitten on vähän jännempi tapaus, ruosteenpunaista vanhaa Lumenea: Täydenkuun aikaan. Paljon kultaista shimmeriä ja näyttää jopa lähes metalliselta. Klassikkoa twistillä siis.



Ja viimeisenä samantyyppinen lakka kuin tuo Gemey, L'orealin Tahiti Watermelon. Tämä jälkimmäinen on kuitenkin vielä neonisempi ja vähän lämpimämpi, mutta kuitenkin tarpeeksi samankaltainen jotta en jää kyllä Gemeytä pahemmin kaipaamaan. Ruusuleimat on Konadin mustalla leimauslakalla ja heidän halloweenlaatalla, päällä vielä pienet punaiset strassit.



Hihi, perjantaina muuten saapuivat ihanat Essencen Juice It! -kokoelman jellylakat ja tuoksuvat kynsitarrat <3 Ensimmäistä olen ehtinyt jo kokeilla ja ensivaikutelma on että hauskaa ja sööttiä, mutta ei kovin uniikkeja sävyjä. Niitä kuitenkin tarjolla myöhemmin ;) Tiesittehän muuten, että myös pretty.fi myy nykyään Essenceä! Eli jos ulkomailta tilaaminen on tähän mennessä arveluttanut eikä lähistölle ole pullahtanut merkin hyllykköä, nyt on kotimainenkin tilausvaihtoehto. Näyttää ihan kivasti noita uusimpia kokoelmiakin olevan tarjolla.

Aivan mahtavaa viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti