torstai 19. toukokuuta 2016

Essence Lights of Orient (+ostoksia)

Essencen Lights of Orient -kokoelma jäi tyngäksi, sillä Kosmetik4lessillä oli myynnissä ainoastaan kaksi lakkaa, kultainen Golden Gate to Orient sekä vanhan roosan värinen The Sultan's Daughter. Tylsää, mutta minkäs teet. Golden Gate to Orient on tässä ensin, vähän tuollainen lameekullan värinen, jotenkin aika viileä sävy. Metallilakkana kyllä todella soma :)The Sultan's Daughter taas on vähän vähemmän mielenkiintoinen mutta sitäkin keväisempi. Cremesävyhän tämä on ja lopputulos paljon neutraalimpi kuin mitä odotin! Varsinainen työhaastattelusävy.Kaksi muuta lakkaa olisivat olleet Princess Jasmine's Choice, metallinen tumma pinkki ja Belly Dancing Queen, tumma cremepinkki. Ainakin ensin mainittu olisi kiinnostanut kovasti :(

No mutta, Essencen uusin, Juice It! on saapunut K4L:lle myyntiin ja siellä ainakin tällä kertaa näyttäisi olevan kaikkea, jes :) Ehkä tilanne tästä vielä paranee.


Loppuun vielä tauolla ostamiani lakkoja. Essencet on haalittu Carlsonilta ja sitten on iso kasa Seppälän omia lakkoja heidän alelaarista. Erityisen iloinen olen tuosta valkoisesta neonpilkkulakasta, rakastan muita sarjan lakkoja ja tuo valkoinen on pitkään ollut ostoslistalla :)

Mahtia torstaita <3

2 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, sitä kirsikka hajuvettä kytistin :3
  Näköjään oli se toinenkin kulmakarva -kokoelma siellä, siitä ei itselleni lähtenyt mitään matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei muakaan kiinnostanu yhtään se kulmakarvajuttu :) En oo kauhea kulmakarvafani muutenkaan.

   Poista