tiistai 10. toukokuuta 2016

Essence Wake Up, Spring! -swatchit

Moikka, pitkästä aikaa! Muuttohässäkkä on nyt suurilta osin ohi ja elämäni pahin flunssakin tässä ehti välissä olla :D Vieläkin vähän jälkitaudit vaivaa. Joka tapauksessa olen saanut vihdoin koneen laitettua käyttökuntoon, joten bloggauskin onnistuu! Tässä välissä on ehtinyt jo parikin Essencen kokoelmaa ilmestyä, joten pidetäänhän kiirettä niiden kanssa. Tämä postaus onkin omistettu Wake Up, Spring! -kokoelmalle.

Wake Up, Spring! -kokoelmaan kuului perinteisten lakkojen sijaan kaksi lakkasettiä, toinen vaaleanpunasävyinen ja toinen lila. Seteissä oli yksi creme pohjalakka ja kaksi jellyistä päälyslakkaa, joilla voi sitten taiteilla mitä vaan pohjalakan päälle. Valitettavasti omat settini ovat muuton jäljiltä teillä tietämättömillä, mutta tästä linkistä voi käydä vilkaisemassa kuvat Essencen omilta sivuilta.

Settien pakkauksessa oli ohje, että jonkinlaisen liukuefektin saa, kun sutii kumpaakin sävyä pohjalakan päälle pari kerrosta. Ohje oli englanniksi niin omituinen ja sekava, että jouduin lukemaan sen aika hemmetin moneen kertaan, ennenkuin ymmärsin mitä siinä tarkoitetaan. Tein sitten töitä käskettyä ja testasin latomalla jellylakkoja pari kerrosta toistensa päälle. Pinkin kanssa tulos oli aika onneton ja raidallinen:Eikä lilakaan kyllä paljon parempi ollut, vähän tasaisempi väri mutta enemmän kuplia...:Eli en suosittele tuota tekniikkaa kyllä kenellekkään. Parhaimmillaan nämä ovat varmasti ihan vaan itsenäisesti käytettynä tai sitten esimerkiksi dotting toolilla tai siveltimillä taiteiltuina, toki ihan perinteinenkin liukuväri näyttäisi varmaan näiden kanssa hyvältä. Itse en kyllä todellakaan lakkoihin ihastunut ja kokoelman kaikkein kivoin osa, söötti vaaleanpunainen kukkatopperi, ei tullut Kosmetik4lessille ollenkaan myyntiin. Plääh.

Seuraavana sitten Essencen tällä hetkellä myynnissä olevan Lights of Orient -kokoelman lakat. Näitä oli myynnissä K4L:llä vain kaksi neljästä, ihan onnetonta, mutta kokoelma saapuu onneksi Suomeen, joten myöhemmin on varmaankin mahdollisuus saada enemmän niistä saaliiksi :)

Mahtavaa viisuiltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti