perjantai 25. maaliskuuta 2016

Villejä toppereita

Terveisiä muuttohässäkän keskeltä! Viikko on enää uuteen asuntoon pääsemiseen aikaa, vitsi miten jännää :) Tilaa tulee tosiaan 30 neliötä lisää, joten kynsihommiakaan ei tarvitse enää tehdä tietokonepöydällä vaan värkkäilen jonkun oman pisteen sitä varten. Sen kunniaksi tänään muutamat kynsikuvat featuring jänniä glittertoppereita! Ensimmäinen on minusta ainakin aivan huippu, Golden Rosen Carnival-kokoelman nro 08. Hauskoja eri muotoisia liloja hippuja, pohjalla e.l.f.in Teal Blue.



Sitten models own -pläjäys, Disco Inferno ja pohjalla saman merkin Grace Green. Disco Inferno on hitusen jouluisen oloinen kullan ja vihreän sävyissä, mukana myöskin kaikenlaisia eri muotoisia hippusia ja paljon pientä glitteriä.



Viimeisenä vähän Disco Infernon tyylinen lakka, Sally Hansenin Mind Your Manors. Tämä oli muistaakseni heidän glitterkokoelmasta? Glitter Effect ainakin pullossa lukee. Itse lakka on läpikuultavan tummaa ja glitterpalaset sekamuotoisia, kultaisia, sinisiä ja vihreitä. Ihan huippu mustan ja muiden tummien päällä :)



Oikein ihanaa perjantai-illan jatkoa teille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti