lauantai 5. maaliskuuta 2016

Essence Valentine - Who Cares?

Vaikka ystävänpäivä meni jo kolme viikkoa sitten, on Essencen ystävänpäiväkokoelman lakat esittelemättä :) Värimaailmahan oli tänä vuonna hivenen epäystävänpäiväinen, mukana on tummia, murrettuja sävyjä ja perinteisempää punaista ja kultaa. Tekstuurithan tässä(kin) kokoelmassa oli pääasiana, on lateksia ja metallia. Kokoelman ensimmäinen lakka on lateksipintainen tummanvihreä L.O.V.E Blah Blah Blah. Tämä lateksi on oikeastaan vähän kumimainen matta.Kakkonen Talk to the Hand, tummansininen metallipinta. Näitä tämäntyyppisiä lakkojahan on joskus nähty myös sueden nimellä. Leimailin vielä tuollaista pelikorttikuviota hopeisella leimauslakalla, kuviot Konadin laatasta m48.Sitten on punainen lateksi Crew Love Is True Love. Tosi kirkas sävy! Leimailuja essencen valkoisella leimauslakalla ja MoYoun laatalla Princess 10.Ja setin viimeinen on vaalean kultainen metalli/suede Love Is in the Air - Don't Breathe! Kiva vaihtoehto nudelle, ei kuitenkaan omia lemppareita.Itselle mieluisin oli tuo punainen, ihan vaan kun oli suorastaan sokaisevan räikeä :D Jos tekstuurit on lähellä sydäntä, niin tässä on kyllä ihan kivoja lisiä kokoelmaan, vaikkei nyt kovinkaan kevätvärejä olleetkaan.

Seuraavaksi on tulossa sitten essencen varsinainen kevätkokoelma, sitä innolla odotellessa!

Mahtavaa viikonloppua :)

4 kommenttia:

 1. Oho, olisin voinut luulla noiden metallilakkojen raidoittuvan, mutta eipä pahemmin ole :D Sen takia jätin ne ostamatta, mutta ainakin sininen olisi voinut olla kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä vaatii kyllä tosi tarkan levityksen! :) Mutta kyllä noista ihan siistin näköiset saa kun vaan keskittyy.

   Poista
 2. Tuo tummansininen on aika herkku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää, että oot jo toinen joka tykkää tosta sinisestä :D Mut onhan se toki ihan soma.

   Poista