torstai 17. maaliskuuta 2016

Golden Rosen Jolly Jewelsit

Tänään blogissa jotain sellaista, mitä kynsiharrastajat parin vuoden takaa ehkä muistaakin! Kyseessä on Golden Rosen erittäin hypetetty Jolly Jewels -kokoelma, joka oli myynnissä Seppälöissä aikanaan. Kokoelma sisälsi runsaasti erivärisiä jänniä glitterlakkoja ja näitä saattaa second handina löytää vielä nykyiselläänkin :) Meikällä olisi tässä nyt neljä erilaista!



Jolly Jewel nro 107 on turkoosi kaunotar, joka sisältää tooooodella paljon pienenpientä glitteriä ja hieman myös isompia hippuja. On ehkä parhaimmillaan jonkun turkoosin tai sinisen lakan päällä, tässä kuitenkin valkoisella pohjalakalla.



108:ssa on fuksianpunainen jellypohja ja sisältää samansävyisiä ja hopeisia pieniä ja isoja glittereitä. Tämän kanssa tosiaan otettava huomioon se, että värjää pohjasävyn. Kuvissa on käytetty Max Factorin Wine Rediä.



114 on taas turkoosi miniminiglitteri, jossa on lisäksi myös tikkuja turkoosina ja vaaleanpunaisena sekä hitusen myös hopeaa. Näyttää muuten tosi kivalta pinkin kanssa! Kyseinen lakka on Essencen I <3 Brazil.



Viimeisenä 120, joka on lilan, punaisen ja hopeisen glitterin sekamelska. Muistuttaa paljon 108:a, mutta tässä on kirkas pohja. Alla Essencen Let's Climb Mount Beauty.

Jolly Jewelsejä taisi olla kyllä paljon muitakin, ei vaan ole omiin käsiin päätynyt :D Ovat kyllä hauskoja!

Loppuun vielä kuva viimeaikaisista aleostoksista, kaikki Carlsonin laarista haalittuja ;)


Oikein kivaa illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti