tiistai 14. kesäkuuta 2016

Glittereitä harvakseltaan

Minusta on kulunut jo ikuisuus siitä, kun on viimeksi katseltu kivoja glittertoppereita! :D Tänään postauksessa esiintyvät lakat eivät ole sellaisia joita käyttäisin yksinään kynnellä missään tilanteessa, koska glitterhippuja tulee niin harvakseltaan. Näyttävät kuitenkin erityisen kivoilta jonkun toisen lakan päällä. Ensimmäinen pari on H&M:n Did I Tell You? joka on siis tuo sininen heksahippuglitter ja Essencen Ahoy, Boy! Nauti Girl -kokoelmasta. Näissä on minusta sellaista surullista sadepäivän fiilistä.



Toinen lakka on myös heksahippuglitter, Wild & Mildin Killer Queen. Kauniita punaisen ja kuparin sävyjä :) Valitettavasti pohjalakka on nyt jäänyt mysteeriksi, mutta tykkään parittaa kuparia ja viime postauksessa nähtyä maastonvihreää. Vähän armyhenkistä, silti erittäin glamoröösiä!



Viimeisenä vähän jouluisempi combo, Rimmelin Glitter Bomb -kokoelmasta Midnight Mistletoe ja Seppälän nimetön vihreä cremelakka. Midnight Mistletoe sisältää hopeisia ja punaisia heksahippuja sekä paljon pientä vihreää glitteriä. Mitäs sitä muuta joululakalta toivookaan :) Tämä olisi varmasti näyttänyt kivalta myös hopeisen tai mustan lakan päällä.



Kimalteleviin tunnelmiin! :D Kivaa illanjatkoa!

2 kommenttia: