sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Luonnonläheistä maastonvihreää

Maastonvihreä, armeijavihreä, murrettu vihreä... Noilla nimillä voidaan kuvailla sitä, mitä tänään tullaan näkemään! Vaikka tämä perinteinen syyssävy ei oikein omiin lemppareihini kuulu, omistan kuitenkin aika monta erilaista pulloa :D Kaikesta päätellen maastonvihreä ei oikein iske muihinkaan, sillä monesti näitä rumankauniita sävyjä löytää alelaareista. Kannattaa siis pitää silmät auki syyskautta ajatellen! Ensin kynsillä on tämä H&M:n Play It. Erikoisen tästä tekee se, että lakassa on paljon hopeista shimmeriä mukana, mikä saa lopputuloksen hohtamaan kauniisti.



Goshin Lazy Green on muistaakseni kahden euron alelöytö, yleensä näitä ei tosiaan ole hinnalla pilattu :D Halutaan vaan äkkiä eroon, ettei jouduta roskiin viskaamaan. Lazy Green on ollut special edition -tuote, voitteko kuvitella...



Ja viimeisenä vähän pirteämpi versio tästä vihreän tyypistä, Rimmelin 60 Seconds -peruskokoelmasta Round and Round the Garden. Tällä on myös ollut hintalapun mukaan arvoa sen kaksi euroa :D Vähän sinisempi kuin aiemmat kaksi, jopa vanhaan minttuun menevä? Kynsitarrat ovat myös Rimmeliltä, joskus saatu kaupanpäällisenä. Aivan surkeita, nousivat heti reunoista ja rupesivat repsottamaan. Mitäpä muuta voi odottaa.



Eikun vaan rohkeasti kokeilemaan khakia :D Onhan tuo sääkin ollut jo aika syksyinen.

Mahtavaa sunnuntain jatkoa :)

2 kommenttia:

  1. Mää tykkään paljon murretuista vihreistä. Nääki on niin nättejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että näillekkin sävyille on faneja! :) Ei mene postaus ihan hukkaan :D

      Poista