sunnuntai 28. elokuuta 2016

Essence Summer Fun -kokoelma

Heipähei! Vaikka kesä taitaakin jo myrskyistä ja lämpötilasta päätellen mennä menojaan, tänään esittelen teille Essencen kesäkokoelman, Summer Funin lakat. Näissä lakoissa ei sinänsä mitään uutta ja ihmeellistä ole, kaikki ovat kiiltäviä cremejä (mitä Essencellä kutsutaan ilmeisesti wet lookiksi...). Lisäksi kokoelmaan kuului arkki kynsitarroja. Ensimmäinen lakka on Meet Me at the Pool, hyvin, HYVIN kirkas kesäturkoosi!



Kakkonen on ihan perusvalkoinen Shine Brighter Than the Sun. Tätä en voi suositella, levittyi aika raitaisesti :( Nämä kynnet oli minulla kesälomareissulla ja olivat viikon jälkeen aika karseat. Tarrat oli sentään kivoja.



Kolmonen on neonherkku karkkipinkki Walking on Sunshine.



Ja viimeisenä aivan mahtava superkirkas flamingolakka Girls Just Wanna Have Sun. Tämä oli sellainen mistä itse tykkäsin ihan himona! Tuli kynsiä tuijoteltua, vaikka ei mitään koristeluja ollutkaan.



Semmoinen kokoelma! Ehdottomasti kirkkaiden sävyjen ystäville :) Essencen uusimman, Exit to Explore -kokoelman lakat on myös jo hyppysissäni, joten eiköhän nekin pian tänne saada.

Mahtavaa alkuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Nättejä lakkoja! Viimeinen on munkin mielestä ihan huippuhieno, oikein superkesäinen tapaus :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on tosiaan ihania :) Itekkin tykkäsin kokoelmasta! Ens kesää odotellessa :D

      Poista