tiistai 30. elokuuta 2016

Maitokahvin sävyjä ja tulokkaita

Muistan lukeneeni jostain lehdestä tai blogista, että maitokahvin sävyt ovat nyt syksyä kohden todella kova juttu (tai sitten se oli ruskeat yleensä? Kummin vaan). Päätin sitten kaivaa arkistoista muutaman muodinmukaisen kynsilakkauksen esiteltäväksi :) Aloitetaan tällä Avonin Colortrend-sarjan Cafe au laitilla, nimi oli ihan vaan positiivinen yllätys. Aika lämmin, jopa kuparinen frost-tyyppinen lakka, näyttää siis kutakuinkin huurteiselta.



Tämä toinen on sitten joskus kauan aikaa sitten Tokmannilla myyty CCUK:n Bronze. Tässä on vielä enemmän kimallusta, huurteisuutta ja kylmyyttä. Tykkään tästä ehkä sävynä enemmän kuin tuosta Cafe au laitista, ihan vaan koska olen enemmän viileiden värien perään. Tätä olen vielä koristellut niiteillä enemmän ja vähemmän onnistuneesti.



Ja viimeisenä sitten ihan perus suklaan/maitokahvinruskea Essien Picked Perfect. Tämä on kyllä kiva, vaikka mitään koristeita/hörhellyksiä ei lakassa olekkaan. Veikkaan, että tästä tulee kyllä yksi omista syksyn hittilakoista :)



Tässä vielä yhteiskuva viimeaikaisista ostoksista! Sally Hansenin tikkulakat löytyivät Tokmannin alelaarista ja loput ovat sitten Essencen uutukaisia. Yllättävän tummia sävyjä kesäkokoelmaksi, mutta kelpaa vallan hyvin. Otan näistä ensimmäisen testiin tänään, jännää!


Mahtia tiistain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Nättejä lakkoja! Tuo niittikoristelukin on tosi ihana, tykkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :D Mustakin nää näyttää todella kivoilta lakoilta.

      Poista