torstai 8. syyskuuta 2016

Essence Exit to Explore

Heipähei ja kivaa torstaita! Tänään esittelyssä Essencen uusimman Exit to Explore -kesäkokoelman lakat. Vaikka kesä on jo auttamatta ollutta ja mennyttä, on nämä kokoelman ihanuudet kyllä ihan mahtavasti luotu syksyä silmälläpitäen! Lähdetään liikkeelle numero ykkösestä elikkäs tämä vihreä piristys, Liana's in the Jungle. Kerrassaan upea multichrome eli hohtaa turkoosina, vihreänä ja kultaisena. On se vaan nätti!Kakkonen on sitten vähän kirkkaampi Apricot Cockatoo. Hyvin kirkkaanpersikkainen creme. Tähän olen vähän koristelujakin saanut aikaan.Kolmosena kaunis, himmeästi hohtava Queen of the Amazons. Kaunis marjasävy :)Ja viimeisenä ehdoton lemppari Pink Parrot. UPEA hohtava pinkki hololakka! Holous on kuitenkin aika pehmeää, eli näkyy lähinnä uskomattomana kimalluksena. Ihan huippu!Näihin tunnelmiin ihanaa illanjatkoa :)

4 kommenttia:

 1. Oijoi, onpa muuten upeita! Ei ihan sitä mitä Essenceltä odottaisi, tykästyin kovasti :) Etenkin vihreä ja tuo vika holo on todella kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten ihan totta! Ei tulis ekana mieleen että katsoo Essencen lakkoja jos ei tietäisi :D Sulla on selkeesti hyvä maku koska noi on just munkin lempparit ;)

   Poista
 2. Pink Parrot näyttää aika herkulta kyllä. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan! :D Vähän jotain erilaista ja jännää.

   Poista