torstai 29. syyskuuta 2016

Merenneitolakkoja (+Essencen uutukaisia)

Heipsistä! Tämän päivän teemana on merenneidoillekkin sopivat lakat eli kaunokaisia merellisissä sävyissä :) Monesti tälläiset turkoosit ja vihertävät lakat on omia lemppareitani ja niitä tulee kynsillä ihailtua monesti päivässä. Ensimmäisenä tässä olisi Essencen I <3 Trends -sarjan The Metals -kokoelman Rock My Soul. Ihan mieletön turkoosi vihreällä hohdolla! Tämä on kyllä merenneitoa aidoimmillaan.Sitten ihan ehdottomasti yksi lemppareistani, hyisen jäinen Essencen I Don't Need Money, Honey! Kuuluu Effect Nail Polish -linjaan ja on merkattu olevan liquid foil -tyyppinen, jonka allekirjoitan kyllä täysin. Ja kuvitelkaa, pelastin tämän alelaarista. On se kaunis *huokaus*Viimeisenä myöskin kaunis, syksyynkin sopiva lakka kylmänvihreässä sävyssä. Lumenen Viileät yöt (tai Darkened Nights) on tämän nimi ja myöskin alelaarilöytö. Tässä on hivenen satiinimainen pinta, mutta ei tuota ihan mattaiseksi voi sanoa.Siinäpä niitä! Vikana vielä uusia Essencen ostoksia. Tarrat on ostettu ihan Carlsonilta, mutta uusimpien kokoelmien lakat tilasin Kosmetik4lessiltä. Huippusöpöjä nuo syyskokoelman pikkupullot! Harmi etten pääse lakkaamaan kynsiä vielä moneen viikkoon, mutta ompahan jotain odotettavaa :)


Ihanaa loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Miulla meni hermot tuohon Umbrella -kokoelman nudeen. Lakkasin yhden käden kynnet ja poistin, sillä levittyi todella epätasaisesti + kuivuu todella nopeasti, johtuu varmaan matta- ominaisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :( Tää on tosiaan joku tämmönen kumimatta mut mitä swatchasin kiekolle nii oli ihan ok. Täytyy testata kunhan saan tän kipsin pois! :D

   Poista
  2. Itsekin lakkasin eka tikulle ja ei mitään ongelmia. Kynsillä se alamäki alkoi :D

   Poista