perjantai 18. marraskuuta 2016

Essence The Little Xmas Factory

Heipähei ja loskaista perjantai-iltaa! Essencen joulukokoelman lakkoja katsellaan tänään :) Kokoelman nimi on siis The Little Xmas Factory ja kynsille löytyi neljä kappaletta lakkoja sekä koko kynnen tarrat, joista "kynsikoruina" puhutaan. Koostumuksista sen verran että löytyy metallinen, kimalteinen sekä kaksi ihan peruscremeä, hyvin hyvin kiiltäviä! Tämä eka on metallinen I Still Believe in Santa Claus himmeän kullan sävyssä. TODELLA mahtavalaatuinen, ekalla kerroksella jo täysin peittävä ja helposti levittyvä.



Numero kaksi on valkoinen, shimmerinen Let's Take an Elfie. Tästä valitettavasti vain tämä yksi kuva, koska vasen käsi meni aivan reisille ja otin kuvan oikeasta tassusta, HANKALAA! Tämä on ainoa läpikuultava näistä neljästä. Laitoin tähän nuo "kynsikorutarrat". Kuten kuvista näkyy, vähän turhan kapeat, mutta yllättävän helppo loppuen lopuksi saada kynsille nätisti, kunhan toimii pakkauksen ohjeiden mukaan ja varmistaa että pohjalakka on oikeasti täysin kuiva! Tuskaa kuitenkin poistaa, siihen saa varata kunnolla aikaa :D


Sitten on punaisenpinkki Santa Baby. Kuvissa tämä on hivenen turhan punaiseen menevä, oikea sävy on lähempänä pullossa olevaa. Kuten alussa mainitsin, nämä peruscremet on hyvinhyvin kiiltäviä ilman päälyslakkaakin ja aivan unelmapeittäviä. Tästä ei laatu paljon parane.



Samaan laatusarjaan menee myös viimeinen lakka, tumma myrkynvihreä Meet Me Under the Mistletoe. Tämän kanssa tuntui, että kaipaisi vähän jotain jouluisempaa koristelua ettei ihan mennä noita-akkalinjalle :D Mutta kiva sävy kuitenkin, ei taida omista kokoelmista ihan tälläistä tummaa vielä löytyä.



Oikein ihanaa viikonloppua teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti