lauantai 5. marraskuuta 2016

Essence Me & My Umbrella

Heippahei! Tässä olisi nyt sitten koko Essencen Me & My Umbrella -kokoelman lakat! Nämä on aivan huikeissa söpöissä pikkupulloissa pulleine korkkeineen ja koostumukseltaan ovat kumikenkäisiä :D Eli kumipintaisia, miten näissä nyt haluaakaan tulkita adjektiivit rain boots ja gummi. Minkään kanssa en siis ole käyttänyt päälyslakkaa ja valitettavasti se näkyy kyllä kestossa, sillä jokaisesta oli kärjet kuluneet jo seuraavana päivänä ja jos käyt suihkussa, niin aivan satavarmasti. Sääli kyllä :(

Nämä ekat kynnet on tummanpunaisella Crazy Autumn Lovella lakatut ja toimivat Halloween-kynsinä :D Kynsinauhatatuoinnit on Essencen toiseksi uusimmasta Midnight Masquerade -kokoelmasta ja aika kuraa suoraan sanottuna, eivät kestäneet edes muutamaa tuntia.Toinen lakka on nimeltään I <3 Rainy Days ja enemmän murrettu marjapuuropinkki. Näytti pullossa vaaleammalta kuin kynsillä.Kolmonen on murrettu vihreä Take Me to the Clouds. Tässä on jopa sellaista vanhan mintun vibaa :)Ja viimeisenä lähes valkoinen I Have My Pocket Full of Sunshine. Tämä oli kaikista lakoista hankalin saada siistiksi, johtuu varmasti vaaleasta väristä.Sanoisin, että jos oikeasti haluaa kestävän lakkauksen, kannattaa jättää nämä välistä tai käyttää vaikka mattapäälyslakkaa. Väritkään ei ole mitään aivan ennenkuulumattomia, joita ei muista sarjoista löytyisi. Mutta onhan nuo pullot kyllä vaan niiiin söpöjä.

Ihanaa viikonloppua :)

2 kommenttia:

 1. Miulla meni hermot jo näiden levittämisen kanssa :D

  Nuo kynsinauhatatuoinnit varmaan kestäisi jos ei tekisi mitään :'D Olen kerran vahingossa unohtanut water decaleiden päältä päällyslakan ja no.. lopputulos oli se, että ei niitä aamulla enää ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla nää toimi tosi hyvin siis levityksen suhteen! :D Johtuskohan ehkä siitä, että oli Essencen aluslakkaa, jos levittyy sillon paremmin?

   Joo en tajua mikä idea noissa "tatuoinneissa" on jos ne ei kestä mitään :D Mut kyllähän nuo normi-kynsidecaleina menee.

   Poista