sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Essence Girls Just Wanna Have Fun

Heippahei! Tänään vilkaistaan Essencen toisen syyskokoelman lakat läpi. Kokoelman nimi on siis Girls Just Wanna Have Fun ja tämä ei oikein mikään ns. perinteinen syysteema ole, sillä sävyinä on vaaleanpunaista, pinkkiä ja ruskeaa :D Sööttiä ja tyttömäistä siis. Lisäksi kaikki lakat on pieniä duoja! Ensimmäinen on nimeltään Just Me & My Girls ja tässä on lilaan menevä hopeansävy ja kirkas fuksiapinkki. Molemmissa on pigmenttiä paljon ja ovat aika paksujakin, joten näitä voi laittaa toistensa päälle ihan huoletta. Tälläiset kynnet tein tällä setillä I Love Me -messuille :)



Toinen duo on nimeltään Who Run the World? Girls! ja tässä on sitten suklaanruskeaa ja marsipaanipinkkiä. Ehkä lempparini näistä kaikista :) Kynsissä käytetty apuna pilkutustyökalua (kuten edellisissäkin).



Ja tämä viimeinen on We're Happy Together, pehmeän ruskea ja karkkipinkki. Näihin kynsiin käytin vielä lisäksi kokoelmaan kuuluneita timangitarroja.



Näitä voin kyllä suositella, tosiaan hyvälaatuisia minilakkoja :) Erityisen hyvä oli tuo ensimmäisen duon hopeasävy, sopii varmasti myös esim. leimailuun. Ruskeat olivat ehkä vähän ohuempia, mutta käyttökelpoisia. Lakat saa halutessaan myös irti toisistaan, koska jokaisella on oma korkki, joten yhden kaksosen voi jakaa vaikka kaverin kanssa, jos ei molemmista sävyistä tykkää.

Ihanaa illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti