tiistai 11. lokakuuta 2016

Syysturkooseja

Heippahei! Tänään kolme lakkausta, joissa yhteinen teema on vihertävä tai turkoosi sävy :) Minusta nämä sopivat myös syksyyn kivasti! Heti ensimmäisenä tässä on Essien Garden Variety, petroolinsininen creme. Näyttää tosi hyvältä tähän vuodenaikaan ja varsinkin, jos on vielä vähän rusketusta kesästä jäljellä.



Sitten hivenen vehreämpi tapaus, L'orealin vanhasta Color Riche -sarjasta Vendome Emerald. Jotenkin jännä sävy, hieman turkoosiin vivahtava kirkas kylmänvihreä.



Ja viimeisenä sitten tumma kaunotar, Wild & Mildin Madness. Mustalla pohjalla tummanturkoosia hohtoa. Ehkä jopa halloweenmainen sävy? Sääli että Wild & Mildin saatavuus taitaa olla aika huono, vaikka ovat hinta-laatusuhteeltaan yleensä todella hyviä lakkoja. Jos merkki kuitenkin kiinnostaa, on heillä ollut ainakin edellisinä vuosina isot valikoimat I Love Me -messuilla, jotka ovat siis ihan parin viikon päästä :) Aivan postauksen alareunasta löytyvää Wild et Mild -tagia klikkaamalla voi vilkaista millaisia lakkoja heiltä on aiemmin blogissa ollut.



Oikein ihanaa syksyistä tiistaita! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti