lauantai 30. kesäkuuta 2012

Inen lakkaleikit 1v!

Niin on vain meikätytön kynsitaideblogi päässyt taaperoikään :D Jee! Blogin pitäminen on kyllä ollut erittäin hauskaa ja vuosi vierähtänyt älyttömän nopeasti. Valitettavasti juhlimiset saavat nyt odottaa siihen asti kunnes palaan kynsihommiin. Kynnet ovat muuten parantuneet todella hyvin, enää noin puoli senttiä kasvattamista (:

Kävin tänään sitten Seppälässä vähän kynsiostoksilla... :D Alennusprosentti oli pompahtanut 60:een ja otin kaiken ilon irti. Lakat maksoivat keskimäärin vain noin euron kappale. Kicksissä kävin myös vilkaisemassa tarjontaa ja kotiin lähtivät pari Snowcrystalia 2,40e hintaan, yksi Viva la Divan lakka tasan kahdella eurolla ja Isadoran Beetle Green neljällä eurolla. Yleensä en maksa noin paljon yhdestä lakasta, mutta eipä noin upeita duochromelakkojakaan monesti kauppojen aleosastoilla loju.


Seppälästä ostettuja isoja pulloja: Wild and Crazyn Shontel, Twister ja Costa Rica, Models ownin Dream Stream, BYS:n UV Blue Bolt sekä Golden Rosen 183 ja 187.
Loput Seppälän lakat ja Kicksistä ostetut: Golden Rosen 81, 51 ja 82, miss Selenen 236, 17 ja 15, Snowcrystalin Royal Blue ja Metallic Pewter, Viva la Divan 200(?) sekä Isadoran Beetle Green.

Ihania lakkoja (: Olen nyt edelleen tauon aikana lakkaillut oikean käden sormiin ihan yksivärisiä lakkauksia. Kivaa vaihtelua kun on noin vuoden pitänyt koristeltuja kynsiä jatkuvasti :D Kiitos kaikille lukijoille kuluneesta vuodesta! En ihan ehtinyt saada vuodessa kahtasataa lukijaa täyteen, mutta erittäin lähellä ollaan. Toivottavasti jatkatte kanssani myös tälle seuraavalle vuodelle, Ine nimittäin aikoo leikkiä lakkojensa kanssa vielä pitkään ;)

Ps. Tulihan näiden lakkojen myötä myös 500 lakkaa täyteen! :D 505 niitä nyt on tarkalleen. Hyvää syntymäpäivää siis blogille, ei tule ainakaan leikkitarpeista pulaa...

22 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja ja onnea 1- vuotiaasta blogista! :)

  VastaaPoista
 2. onnea :D ohhoh, mikä lakkasaalis!!

  miks Lahdessa ei voi olla noin hyviä tarjouksia, täällä kaikki maksaa alennusmyynneistä huolimatta tosi paljon, kär :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saalis on kyllä kieltämättä huikea! :D Sun täytyy lähteä Joensuuhun shoppailureissulle! :D

   Poista
 3. Onnea blogisynttäreistä! Toivottavasti pääset pian leikkiin uusilla lakoilla ihan urakalla:)

  VastaaPoista
 4. Onnea yksi vuotiaalle blogille :) Hieno lakka saalis sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! (: Lakkasaalis on suorastaan massiivinen.

   Poista
 5. Onnittelut 1-vuotiaalle:) Jestas, 500 lakkaa:D Ehkä mulla on sittenkin vielä toivoa koska oma kokoelmani alkaa vasta kakkosella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D Haha! Ihmeen yllättäen tämä kokoelma on kyllä kasvanut. Ei yhtään tunnu siltä että noita olisi edes viittäsataa :D

   Poista
 6. wautsi, onnea sinulle ja blogillesi! :) Ja ihania lakkoja ostit, ja onnea hei 500 lakan rajan ylityksestä !! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D Lakat on tosiaan todella ihania vaikkakin vähän tummanpuoleisia. Tosin onhan se syksy jo tulossa :D

   Poista
 7. Onnea 1-vuotiaalle blogille ja suurelle lakkakokoelmalle! Mekin saadaan juhlia pian 1-vuotis synttäreitä. Kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :D Jeei! Kyllä se on suuri saavutus kun näinkin kauan jaksaa blogia netissä pyöritellä, eikö vaan.

   Poista
 8. Onnea 1v blogillesi :)
  ihania lakkoja olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: Kyllä, tuli vähän ostosteltua :D

   Poista
 9. Onnea yksivuotiaalle! :)

  Mulla tulee kohta ongelma, kun en kehtaa tuonne Seppälään enää tällä viikolla mennä, siellä on oikeastaan aina samat myyjät ja mä ramppasin siellä viime viikollakin kaksi kertaa - molemmilla kerroilla mä kävelen kassalle kynsilakkojen kanssa... :D Pitäisköhän vaihtaa myymälää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Hahahaha! :D Sinuna menisin pokkana vaan! Ainahan myyjät hyvästä asiakkaasta tykkää. Kyllä taidetaan meidänkin seppälässä minut tunnistaa kun käyn niin usein... :D

   Poista
 10. Onnea! Kivan lakkasaaliin oot metsästänyt;)

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea yksivuotiaalle blogille! Mäkin bongasin täällä Seppälästä paljon kynsijuttuja alesta, myös tarroja. Ostinkin lopulta vain tarroja, kun lakat olivat niin perusvärejä, ettei niistä löytynyt semmoista "pakko saada" yksilöä, vaikka olivatkin tosi halpoja, siinä euron pintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: Itse tykkään ostella myös ihan semmoisia tylsiä perusvärejä, ne kun tuppaa olemaan just niitä jotka jää aina hienompien jalkoihin :D Alennuksestahan niitä on sitten hyvä napsia.

   Poista