maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ostosvinkkejä

Heippa! Kynsien parantuminen on lähtenyt ihan kivasti käyntiin (: Tyvestä tosiaan tulee jo ihan hyvää, normaalia kynttä irronneen ja muhkuraisen tilalle (allerginen reaktio vahingoitti hetkeksi myös tyveä, siksi minulla on pari melko rumaa poikittaista juovaa kynnen juuressa). Irtoaminen on nyt levinnyt myös keskisormeen, mutta en ole ollenkaan huolissani. Kaipa kaikki kynnet nyt joutuvat sen vuorotellen kokemaan ja siitä se paraneminen sitten alkaa. On muuten todella omituista kun kahdessa sormessa on kynttä ehkä vain noin sentin verran! Kynnen alla ollut ihokin on nyt jo terveemmän näköinen (: Kyllä tämä tästä! Aikaa tähän kasvatteluun ja paranteluun vaan menee.

Vaikken nyt kynsiäni hirveästi laitakkaan, pidän kuitenkin silmäni auki kaupoilla kulkiessa :D Ajattelin nyt kasata parisen havaintoa teillekkin!

-Anttilasta saa nykyään Flormaria, sekä lakkoja että muita merkkejä. Hintaa niillä on tosin vähän enemmän kuin Tokmanni-konsernilla. Anttiloihin on tullut myös uusi lakkasarja Sally Hansenilta, hintaa tyypilliseen tapaan noin kympin pintaan per pullo.

-Joensuun Tokmannilta saa Konad-settejä! Voisin siis uskoa että muualtakin löytyy tai ilmestyy sitten myöhemmin. Toistaiseksi valikoimassa oli vain pari melko perussettiä, mutta uskon että he, jotka eivät jostain syystä netistä tilaa, ilahtuvat tästä tiedosta (:

-Melko vanha juttu jo mutta ihan siltä varalta että joltakulta on mennyt ohi: Seppälöihin on rantautunut pari uutta, laajaa kynsilakkasarjaa, toinen Wet n Wildilta ja toinen Miyolta. Sielläkin on siis uusia lakkatuttavuuksia vaikka kuinka paljon.

Näin (: Hirveä hinku minulla pysyä kynsiskenessä mukana vaikka homma onkin nyt vähän jäissä :D Toivottavasti vinkeistä oli jollekkin hyötyä. Näkyillään taas!

12 kommenttia:

 1. Enpä olisi ekana uskonut, että Tokmanille tulisi Konadeja! Pitääpä ihan uteliaisuutta käydä katsomassa, vaikken tarvitsekaan niitä (ainakaan nyt).

  Olivatko ne muuten kalliimpia kuin netistä tilattuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei juuri tainnut olla o: Ehkä hitusen, mutta postikulujen kanssa varmaankin samaa luokkaa (: Käy ihmeessä vilkaisemassa! Toivottavasti saataisiin pian lakkoja ja laattojakin!

   Poista
 2. Tiekkös mitä, Ine? Mun tekis mieli nähä sun käsi nyt:D Ei kun oikeesti! Voisitko bliiiiss laittaa kuvan?<333333 Ei se varmasti ketään peläytä mutta mua kiinnostaa kun tossa oot kuvaillu niin että millasta jälkee noi mode4u lakat saa aikaan. Kun ite MEINASIN ostaa löytötexistä sellasen mutta ne pullot oli iha tahmasia kaikki ku yks oli vissii rikki menny. Mutta voisitko seuraavaan postaukseen laittaa kuvan? Jooooooooohan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota... :D Enköhän mä sitten jonkun pienen voi laittaa kun noin kovasti toivotaan. Toivottavasti kukaan ei saa traumoja ):

   Poista
 3. juu helsingin kaisaniemen tarjoustalossa oli kans tullu konad settejä kauppahan on tokmanni ketjua =)

  tais olla 2 eri settiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps (: Kaksi eri settiä minäkin näin. Toivottavasti laajentavat valikoimaa!

   Poista
 4. Konadeita Tokmannilla? Jaahas :D Erikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o! :D Ehkä Konadeistakin on pikkuhiljaa tulossa markettikamaa.

   Poista
 5. Orimattilan Robin Hoodissa (kuuluu Tokmanni-konserniin) bongasin tänään Konad-setin 18,90 euroa. Muistaakseni oli kaksi laattaa, kaksi lakkaa, stampperi ja pyyhin. Ei mielestäni pahan hintainen setti. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli Konadit ovat tosiaan sitten ilmestyneet kaikkiin Tokmanniketjun kauppoihin :D Muistelen että itsekkin tuollaisen setin näin melko samaan hintaan (:

   Poista
 6. Oo, Joensuun Tokmannilta Konadia? Sinne vaan, pakkohan mun on nähdä omin silmin :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä! :D Sinne vaan, sieltä löytyy! :DD

   Poista