sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Epäonnistuneet juhlakynnet x2

Kerroin edellisessä postauksessa työn alla olleista hääkynsistä ja tässä sitten sen väkerryksen lopputulos, sekä lopulliset juhlakynnet, kun edelliset eivät kestäneet päivääkään. Ajattelin siis aluksi laittaa kynsille kultaista lakkaa ja sen päälle Essencen koko kynnen tarroja, mutta ne eivät sitten toimineet kaarevilla kynsillä ja irtosivat välittömästi reunoilta. Aamulla osa niistä oli jo hukassa ja revin loputkin irti. Koska uudet kynnet oli saatava ja äkkiä, laitoin vain päälle yhden lakkakerroksen lisää ja testasin samalla uutta laattaa. Eipä niistäkään kyllä täydelliset tulleet, mutta kyllä niillä yhdet häät juhli :D Ja lakka oli varsin kaunis!Lopuksi vielä eilisiä pikkuostoksia (: Kävin vielä viime hetkillä Carlsonin alennuspäivillä ja sieltä mukaani otin neljä lakkaa, kaksi Coralia ja kaksi Wild&Mildiä. Sally Hansen on Anttilan alelaarista viidellä eurolla. Ajattelin että jospa nyt yhden kerran ostaisin itselleni jonkun vähän hienomman lakan kun kerran niitä alelaarissa lojui! Laarissa oli lisäksi mm. Essieitä, mutta tämä Haute Chocolate valikoitui syksyisen sävynsä takia.


Viettäkää hauska sunnuntai-ilta! Minä palaan Pokemonin pariin :D

2 kommenttia:

  1. Jälkimmäiset kynnet on oikein nätit! :) Osaatko sanoa mitä Essien lakkoja siellä alelaarissa oli? Tai siis lähinnä minkälaisia sävyjä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Taisi olla yksi tummansininen, muutama kappale vaaleansinisiä ja sitten monta sellaista perus murrettua pinkkiä tms :D Sääli etten sävynimiä muista yhtään.

      Poista