keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Inen Halloweenkynnet 2013

Alkoi tulla jo pikku paniikki kun blogeissa vilisee Halloweenkynsiä ja itsellä ei ollut harmainta hajuakaan omistani. Oltiin anopin kanssa eilen ostoksilla ja siellä silmiini osui nämä ihanat, söpöt Seppälän lepakkotarrat ja inspis iski ihan välittömästi. Kaikeksi onneksi toteutus onnistui myös juuri niinkuin ajattelin! En voisi tyytyväisempi olla. Kynsillä on myös sinertävänsävyistä Wild&Mildin pimeässähohtavaa lakkaa, mutta se ei toimi yhtään. En tiedä tappoiko päälyslakka hohdon vai oliko tuote alusta asti huonolaatuinen (kertoivat minulle siellä messuilla että lopettavat koko pimeässähohtavan Glow-sarjan niiden huonon laadun takia), mutta pimeässä näistä ei näy yhtään mitään. Lahopäisyyteni jatkuu edelleen ja en kynsiä laittaessani muistanut uhrata ajatustakaan swatcheille. Että ottaa päähän jälkeenpäin semmoinen! Sininen lakka on kuitenkin pari viikkoa sitten ostamani Coralin 153.Mahtavaa loppuviikkoa (:

8 kommenttia:

 1. Kiva nähdä Halloween kynsiä ja varsinkin kun ovat jotain muuta kuin oranssia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla (: Itse en saanut tänä vuonna oikein oranssista tai lilasta mitään irti, joten epäperinteisellä mennään!

   Poista
 2. Ooo, nämä on kyllä ihan mahtavat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ^^ Niin minustakin, vaikka itse sanonkin.

   Poista
 3. Vau, tosi hienot kynnet!

  //Munki pitäis kohta alkaa kirjottaa sitä halloween postausta, johon olen kyllä jo kuvat ladannut, teksti vain puuttuu vielä ;)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! (: Jään sitten odottelemaan sinun halloweenpostaustasi :D

   Poista