lauantai 19. lokakuuta 2013

Minttuiset paluukynnet ja perinteiset reissuostokset

Heipähei! Reissusta palauduin eilen ja heti tuli paluukynnet tehtyä (: Kyllä se vaan kynsifriikkiä ahdistaa olla koko viikko samoilla kynsillä, vaikkakin Sally Hansenin magneettilakka kesti koko ajan kunnialla. Kiitos siis sille. Uusissa kynsissä on ihan selkeästi semmoinen hammastahnateema, mutta tykkäsin näistä sen vuorokauden mitä ehtivät olla kynsillä, olen tässä nimittäin samaan aikaan tekemässä itselleni juhlakynsiä huomiseen hääjuhlaan johon osallistumme. Ensimmäinen yritys meni täysin pipariksi, joten tässä sitä vielä puoli yhden aikaan istutaan... :DTämä postaus sitten sisältää myös jo lähes perinteeksi muodostuneet syysloman reissuostokset. Pyörähdin I Love Me -messuillakin Carerian kutsumana (maahantuo Wild&Mildiä) ja kutsuun kuului kymmenen vapaavalintaista kynsilakkaa heidän ständiltään. Juteltiin pitkät pätkät kynsilakoista heidän edustajansa kanssa ja minulle esiteltiin Wild&Mildin valikoimaa, jonka jälkeen napsin mukaani vähän kaikkea :D Kymmenen kynsilakkaa venyikin sitten yhdeksitoista lakaksi ja kahdeksi arkiksi tarroja. Kiitos sinne!Tarttui messuilta muutakin mukaan, mutta loppuen lopuksi aika vähän. Kynsisalonkeja, kynsikoristeita, kynsitarvikkeita jne jne oli joka nurkalla ja vähän iski runsaudenpula, jolloin ei oikein tehnyt mieli ostaa mitään. Loput vähät ostokseni tein Cesarsshopin ständillä, jossa hullaannuin alehinnoista ja postikuluttomuudesta ja hamsteroin Konadin lakkoja ja laattoja.


Cesarsilta nappailin mukaani muitakin aletuotteita, Sinan magneettilakkaa, irtomagneetin ja kaksi pulloa kaviaarimanikyyriin tarvittavia helmiä.


Ja lopuksi vielä sekalaista porukkaa muualta kuin messuilta. H&M:n tuoksulakat ostin jo ennen matkaa, Avonin, Ultan ja FCC:n lakat sekä tarrat löytyivät kirppikseltä. Ostoksista jäi puuttumaan yksi Seppälästä ostettu Flormar ja kolme Rimmelin hiekkalakkaa sittarin kolme kympillä -tarjouksesta, sillä onnistuin ilmeisesti poistamaan kuvan niistä sekä kamerasta että koneelta, eikä tällä hetkellä millään jaksa ottaa uutta :D


Näin! Kynsienlaitto jatkukoon...

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja mahtavaa että pääsit myös messuille =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Messuilla oli kyllä ihan kivaa!

      Poista