perjantai 20. joulukuuta 2013

Mustavalkoista joulua

Tässäpä nyt sitten minun viimeiset joulukynnet tänä vuonna (: Olen lähdössä huomenna joululomille kotipuoleen ja blogi siis hiljenee yli viikoksi. Otan kuitenkin mukaan uskollisen China Glazen Twinkle Lightsini, joka on minun virallinen joululakkani. En oikein osaa päättää pidänkö näistä kynsistä vai en, sillä joku tuntuu olevan vähän pielessä, mutten millään keksi että mikä! Ehkä se on tuo cremevalkoinen, josta tulee aina epäsiistin näköinen, tai sitten pieleen menneet leimat. Ehkä nyt kestän näillä kuitenkin viikonlopun yli. Lakkoina toimivat Flormarin 313, Wild&Crazyn Montana ja kultaefektinä Manhattan Lotus Effectin numero 156.



Löysin tänään vielä vähän ostoksia Anttilan alelaarista (: Pari alelaarille tyypilliseen tapaan melko ankeaa väriä 1,50e kappale ja kivat käärmeennahkatarrat kolmella eurolla. Käärmeennahka on kuulemma kova trendi alkuvuodesta, joten sitä silmälläpitäen loistava ostos!


Näine sanoineni toivotan kaikille lukijoilleni oikein lämmintä ja rauhallista joulua 2013 (: Syökää massut pullolleen jouluherkkuja ja saakaa ja antakaa oikein ihania lahjoja! Ine hiljenee, nähdään jälleen myöhemmin.

http://animatedimagepic.com/

8 kommenttia: