maanantai 1. joulukuuta 2014

Sokaisevan kirkasta

No tässä on sitten taas vähän epäjoulumaisempaa väriä :D Mutta kimaltaa nätisti, joten ajattelin että menkööt, eiköhän kaikenlainen kimalteleva sallita! Leimasin pohjalle kultaisella samantyyppistä kuviota kun tein strasseilla. Tiesin kyllä, ettei se oikein mihinkään sieltä näy, mutta halusin silti vähän jotain ekstraa strassien lisäksi. Lopputulos näkyykin sitten tässä, minusta aikas kivat! Näkyy kyllä kaivolta kotia tämä lakka, Rimmelin viime kesän kokoelmasta It's a Scorcher!





-aluslakkana Essence Protecting Base Coat
-Rimmel It's a Scorcher! - kaksi kerrosta
-leimat tehty Konadin kultaisella erikoislakalla ja MoYoun Suki-kokoelman laatalla 08
-strasseja, jotka kiinnitetty kirkkaalla lakalla
-Seche Vite Dry Fast Top Coat

Tänään saapui Kosmetik4lessiltä Essencen Come to Town -joulukokoelmatilaukseni ja sen mukana kokoelmaan kuuluvat kaksi pientä lakkasettiä pakkauksissaan ja erikseen myytävä vihreä holotopperi The Most Wonderful Tree. Näitä näkyvissä täällä lähipäivinä (:


Oikein hauskaa illanjatkoa! (:

6 kommenttia:

  1. Tuossa topperissa oli tikkuhileitä :( Mutta onneksi se on niin tiheä lakka, niin ne ei haittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, etsä sitten tykkää niistä? :D Mun mielestä oli ihan hauskaa että on tikkuhileitä! Tosi kiva lakka muutenkin (:

      Poista
  2. Ihanan pirteät kynnet, ja kivan näköisiä noi uudet Essencet! Jäänpä venaileen juttua niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tämä lakka ei kyllä anna masikselle mitään sijaa :D Aikomus olisi lakata noilla uusilla ekat kynnet jo tänään, eli huomenna olisi täällä näkyvillä ;)

      Poista