torstai 12. helmikuuta 2015

Essence I Love Nude

Tänään esittelen teille sitten lakkoja Essencen toisesta viime kuussa ilmestyneestä kokoelmasta, I Love Nudesta. Kokoelmassa oli viisi lakkaa, joista neljä oli myynnissä Kosmetik4lessillä ja kaikkein vaaleimman skippasin, koska epäilen että laatikoistani löytyisi sille kuitenkin dupe. Kolme näitä sitten siis minulle tuli!

Ensimmäinen on ihanan herkullisen toffeen värinen cremelakka, I'm Lost in You. Aavistuksen läpikuultavan tuntuinen, mutta silti ihan peittävä. Koristelin tämän pinkeillä sydänleimoilla, aika maukas tuli ;) Leimat on MoYoun Princess 10 -laatasta.
Toinen lakka on kokoelman topperi, Cupcake Topping. Tämä onkin mielenkiintoinen tapaus: keltaisia ja metallivärisiä tikkuglittereitä sekä muita pieniä hippuja. En keksinyt parempaa pohjaa tälle kuin valkoinen, sen kanssa nuo heikosti näkyvät keltaisetkin osat pääsivät oikeuksiinsa.
Ja viimeisenä aikas ihanan sävyinen pinkki, Hope for Love. Tässä ei kyllä minusta ole mitään nudea :D Kaunis väri joka tapauksessa!

Semmoinen kokoelma :) Ihan kiva minusta ja se on positiivista, että mukana on vähän muutakin kuin viisi erisävyistä beigeä.

Oikein kivaa torstai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kivat lakat, etenkin tuo ensimmäinen on sävyltään aikas houkutteleva tapaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudekynnet onkin tänä keväänä tosi trendikkäät että ei ihme jos houkuttaa! :D

   Poista
 2. Höh, mä odotin kuvia siitä vaaleimmasta, että olisikohan sen uskaltanut tilata.. En uskaltanut, koska siitä ei ole oikein kuvia missään näkynyt. Tai en vaan ole löytänyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi, ikävä tuottaa pettymys! :D Pikaisella googlettamisella löysin kuitenkin ulkomaisen blogin, jossa tuo Pure Soul on swatchattuna. Tässä linkki http://lackmadame.blogspot.fi/2015/01/essence-love-nude-swatches.html :)

   Poista
 3. Tykkään kaikista. Pienesti jopa tuosta tikkuglitteristäki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Mä en oikein tiedä, itsekkin lämpenin vähiten tolle tikkuglitterille vaikka ensi alkuun vaikutti tosi kiinnostavalta.

   Poista