lauantai 21. helmikuuta 2015

Täplälakkoja

Moikkelis! Tänään kuvissa on tarjolla pari ihastuttavaa pilkkulakkaa, eli tämmöisiä glitter sandwich -tyyppisiä :) Itse tykkään kyseisistä lakoista kovasti ja varsinkin tämä ensin näkyvä Seppälän Heavenly Sorbet on nimensä mukaisesti aivan taivaallinen! Minulla on muistaakseni ehkä jopa vielä parikin lakkaa tätä samaa sarjaa ja huh, että iskee meikäläiseen. Suloisia pastellisävyjä ja pirteitä neonhippuja, siitä ei lakka paljon parane.
Toinen lakka on sitten väritykseltään vähän monotonisempi, KoneHelsingin Black Dot -sarjan KB05. Tässäkin on vaaleansininen pohja, mutta toisaalta paljon läpikuultavampi, jolloin väri jäi aika valjuksi. Täplät tässä ovat mustia, kuten sarjan nimikin jo kertoo. Olen varmaan kertonutkin että harmitti kauheasti kun missasin tämän kokoelman silloin kun se kaupoissa oli, mutta vähän lohduttaa että olen onnistunut näitä näin jälkikäteen haalimaan :)
Toisin kuin hiekkalakat, on nämä trendilakat hävinneet kokonaan kaupoista, mikä on hirveä sääli. Ei auta kuin jäädä odottelemaan uutta tulemista, koska muotihan tunnetusti kiertää kehää :D

Oikein kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oi kuinka kauniit lakat! Tuota Heavenly sorbetia olen aiemminkin ihastellut jonkun blogissa, se on tosi herkullisen näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Aivan mahtava lakka kyllä :) Tykkään myös siitä vaaleanpunaisesta samantyylisestä lakasta, aikas syötävän söpö.

      Poista