tiistai 17. helmikuuta 2015

Hiekkalakkoja talveen

Moipsis! Tänään lakkaleikeissä parit hiekkalakatut kynnet. Tuntuu, että nämä karheat tekstuurit ovat tulleet jäädäkseen tai ainakaan eivät ole niin nopeasti ole hävinneet trendikartalta :) Minullakin riittää vielä hurjasti esittelemättömiä. Ekana kynsillä on aikas upea Lumenen Jäljet hiekassa, musta lakka turkoosilla shimmerillä. Kimaltelee siis kauniisti, vaikka onkin todella tumma.
Toisena on sitten ehkä vähän vähemmän talvilakka mutta sitäkin hauskempi, Nails Incin Concrete -kokoelman Monument. Väri on pirteä limenvihreä tai neonkeltainen, riippuu vähän miten värin haluaa tulkita. Pullossa ehkä vihertävämpi kuin kynsillä. Muikea on!
Minä kyllä tykkäilen hiekkalakoista kovasti edelleen :) Usein näyttäviä, nopeasti kuivuvia ja niiiin helppoja. Toivottavasti ne eivät nyt ihan heti häviä katukuvasta, etten ole aivan out...

Hauskaa illanjatkoa!

4 kommenttia:

 1. Oo, molemmat lakat on tosi hienoja! Erityisesti rakastuin tuohon Lumeneen, oih että löytyyköhän noita vielä jostain :/ hiekkalakat on kyllä aivan ihania, siinä oon täysin samaa mieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita on joo :) En kyllä uskalla enää sanoa että löytyykö tota Lumenea, kun näköjään omassanikin on alennustarra :D Ehkä hyvällä tuurilla jostain pikkuputiikista tai pikkukaupungista?

   Poista
 2. Minäki parhaillaan hiekkaa kynsillä. Hiekat on aina in, ainakin mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No khyl :) Tuntuu että esim. cracklelakat ja magneettilakat hävisi aika äkkiä, mutta näitä tulee vielä uloskin!

   Poista