lauantai 9. toukokuuta 2015

Essence Brit-tea -kokoelma

Moikka pitkästä aikaa! Lähes koko viikko on menty iltavuorossa, eikä silloin paljon postailla :) Olen tässä välillä ehtinyt kuitenkin tilata, saada ja lakata jo essencen toiseksi uusimman Brit-tea-kokoelman lakoilla, joten tässäpä ne nyt olisi! Kuvassa mukana yksi lisälakka nudekokoelmasta, jonka tilasin samassa yhteydessä.


Brit-tea on perinteinen keväinen pastellikokoelma ja värit sen mukaisia. Ekana sudin kynsille vaaleanvihreää Green Tea for Twota. Tämä oli niiiiin keväinen ja vaalea, että oli lähes keltainen.Sitten vuorossa übervaaleanpunainen Tea-pical British. Lähes valkoinen kylmä sävy ja muistutti kokoelmasta eniten posliinia. Huomatkaa, että näissä on kaikissa tuommoinen mattainen posliinipinta! Kuivui kuitenkin ältsyn nopeasti ilman päälyslakkaakin, siitä näissä essencen lakoissa eniten tykkään.Kolmantena jälleen minttua, Have a Beau-tea-full Day.


Ja vikana lempparini kokoelmasta, kaunis hohtava korallipinkki Pink to Go :) Tätä on kynsillä tällä hetkellä ja aaaaah, en voi olla ihailematta <3 Niin keväinen ja tyttömäinen!Suosittelen kokoelmaa erittäin lämpimästi pastellivärien ystäville :) Näistä ei ole mitään pahaa sanottavaa! Seuraavakin kokoelma Secret Party on jo ilmestynyt ja ehdin jo nekin tilata. Niitä siis myöhemmin!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mää oon tota kokoelmaa vähä kuolaillu. Ihan jos siksi, että teen juonti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :D Tosi nättejä ja hyvälaatuisia! Paas tilaten ;)

      Poista