sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kaksi hauskaa uutuustopperia

Heippa! Vaput on juhlittu, mutta tarjoan teille tänään kaksi hauskaa, leikkisään keväiseen teemaan sopivaa topperia. Glitteriä ei kummastakaan löydy, mutta heksahippuja kera hupaisten kuvioiden! Ekana tämä jo aiemmin ostamani Maybellinen Ny Lover, jossa pieniä valkoisia ja vähän isompia punaisia hippuja sekä valkoisia sydämiä. Muistuttaa vähän joulun alla myytyä O.P.I:n lakkaa, jonka kanssa myytiin sitä nallukkapehmoa. Oli omaan budjettiin vähän liikaa, mutta onneksi sain samankaltaisen lakan nyt halvemmalla kokoelmiin! Pohjalla NYXin Sweetest Pink
Toinen on sitten eilen ostamani Lumene Natural Coden Daisy-niminen kevätuutuus, jossa on lutuisia pastellioransseja, -vihreitä ja sinisiä sekä ihan pieniä valkoisia hippuja. Ekstrana valkoiset kukkaset. Ostin tämän lakan vain söpöjen värien takia ja huomasin kukkaset vasta kotona :D Iloinen yllätys! Minusta tämä sopi oikein nätisti harmaalle pohjalle, lakkana L'orealin Soft Chinchilla.
Tässä sitten vielä molemmat tällä viikolla ostamani uutuuslakat, Daisy ja Cubuksen alesta löydetty Dependin 412, joka oli valitettavasti pettymys. Todella vetinen, raidoittuva ja läpikuultava lakka. Plääääh, niin ihana väri kuitenkin. Sääli.


Oikein ihanaa illanjatkoa ja nyt jellonia kannattamaan! :)

2 kommenttia:

  1. Mää kyllä haluan molemmat topperit ittellein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) Nää on siitä mukavia että löytyy ihan joka marketista!

      Poista