lauantai 23. toukokuuta 2015

Essence #secretparty

Eilen kerroin tämän essencen uusimman kokoelman meikkipuolesta kosmeblogissa, tänään sitten nämä kynsilakat! Kokoelma ei tosiaan muuten laadullaan erityisesti säihkynyt, mutta nämä kynsilakat <3 Niin kirkkaita ja kesäisiä sävyjä! Nämä niiiiin huokuvat rusketusta ja hellekelejä. Ekana kuvissa on neonminttu Swimming Pool to Go. Ei tätä turkoosiksikaan voi sanoa kun on ihan selkeästi pastellinen, mutta ah niin kirkas! Koristelin liukuvärjäämällä kärjet Goshin Sweet Peachilla ja noilla superhauskoilla rapuleimoilla :D Kuvio löytyy Konadin laatasta m33 ja näissä on käytetty saman merkin punaista erikoislakkaa.





Sitten pinkinsävyinen Pink Up Your Life. Valitettavasti nämä ovat vähän kärsineet, kun lakkasin kynnet aamulla ja painelin sitten TISKAAMAAN! Eäääh mikä moka :D En siis muistanut ottaa kuvia välissä, joten pikkuisen on nuhjuiset. Mutta kyllä sävystä selvää saa!



Ja vikana oranssinpersikkainen neon Keep Calm and Party on. Todella hyvännäköinen myöskin. Olen nyt viime aikoina käyttänyt ihan älyttömästi oransseja lakkoja, niitä vaan pullahtelee esiin tuolta lakkalaatikosta. Ei siinä mitään, oranssi on kyllä ihan jees.



Hauskaa illanjatkoa ja muistakaas katsoa euroviisut klo 22! <3

4 kommenttia:

  1. Voi vitsit kun on ihanan kesäisiä sävyjä! Aivan huiput nuo rapukynnet muuten, älyttömän söpöläiset :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah joo noi ravut on ihan mahtavat :DD Ostin koko laatan pelkästään niiden takia. Ei kaduta!

      Poista
  2. Toi kokoelma kyllä houkuttaa kovasti mua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! :D Kukapa ei tahtoisi ihania neonsävyjä näin kesää kohti...

      Poista