lauantai 4. heinäkuuta 2015

Essence Arriba!

Heippa! Essence julkaisi tuossa kesäkuussa kaksi kokoelmaa, toinen on tämä meksikolaisteemainen Arriba! ja toinen sitten seilorihenkinen Nauti Girl. Haalin tietysti lähes kaikki lakat molemmista ja tässä nyt olisi tuo ensin mainittu tarjolla. Kokoelmaan kuului alun perin kuusi lakkaa, mutta metallinen lila oli myyty loppuun kun tilauksen tein. Nyt sitä kuitenkin olisi taas myynnissä :D Aloitetaan kuitenkin näistä 'chalky matt' -lakoista eli kalkkisista mattalakoista. Osasin suunnilleen kuvitella millaisia nämä tulisivat olemaan ja ah, juuri sellaisia aivan täydellisiä <3 Täydellinen mattapinta. Älkää vaan kuitenkaan tehkö minun virhettäni ja laittako käsirasvaa nämä kynsissä, huokoinen pinta nimittäin imaisee rasvan itseensä ja muuttuu kiiltäväksi. Nyyh. Vaaleanpunainen on nimeltään Hola, guapa......ja tämä turkoosi on Macarena Mint. Leimasin lisäksi kukkaset, joista olen aika ylpeä :)

Sitten kokoelmassa on nämä 'spicy metallic' -lakat, joista minulla siis vain tämä punainen. Ihan jees, mutta vähän geneeriseksi menee. Eiköhän samanlaisia löydy kokoelmasta jo valmiiksi.Ja kaksi topperia, joista ensinmäinen Chica bonita on perinteinen heksaglitterpläjäys, jossa pieniä ja normikokoisia hippuja hopeaisina, vaaleanpunaisina ja turkooseina. Musta ei ollut paras pohjaväri tälle, sillä se imaisi hipuista värit!Yhtä ankeasti kävi tälle Festival of Coloursille, jolle en MILLÄÄN keksinyt pohjalakkaa, jossa näkyisi kaikki värit kivasti. Menin sitten luottopohjalakallani L'orealin Chinchillalla ja täysin pieleen, aivan kamala yhdistelmä :D Söi kaiken ilon koko lakasta. Häpeän.Mutta joo! Seuraavana sitten Nauti Girl, josta onnistuin saamaan kaikki neljä lakkaa :) Lakkaaminen on vaan tällä hetkellä vähän haastavaa, kun vasemman käden pikkurillille kävi pieni sheivausonnettomuus ja se on nyt siinä kunnossa, etten vie kynsilakanpoistoainetta lähellekkään (auts!). Pikkurillissä on siis hölmösti kirkkaan punaoranssi lakka ties miten pitkään... Höh.

Oikein hauskaa lähes kesäistä viikonloppua kaikille :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On kyl tosiaan aika pirteä tapaus :D

   Poista
 2. Ihania nämä! Tuo Macarena Mint on mielettömän ihana, oijoi <3 En kyllä osaisi käyttää lakkaa, jonka kanssa ei saisi rasvata käsiä kun sitä tulee kuitenkin tehtyä aikalailla jatkuvasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Oma lemppari oli ehkä kaikkein eniten tuo vaaleanpunainen, jotenkin vaan iski. Minä hölmö tosiaan en ajatellut yhtään ja rasvasin ja ihmettelin ku lakka rupeskin kiiltämään eikä ollukkaan enää niin kiva :( Sen ois voinu painattaa vaikka varoitukseksi pulloon!

   Poista