sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Pastellista holoilua

Hellou! Holothan elävät näin kesällä kulta-aikaansa, kun aurinko noin niinkuin normikesänä paistaa vähän enemmän kuin pari päivää. Tietty tämä kesä on ollut vähän poikkeuksellinen, mutta nooh... Tänään esittelen siis muutamat pastelliset hololakkaukset! Ekana tämä KoneHelsingin Holographic nro 807, joka on pehmeä kullanvärinen lakka hologlitterillä. Koristelin nämä vielä rouheilla pääkalloleimoilla, mutta menin liimaamaan niille silmät! Kamalaa, niistä tuli ihan liian söpöt! :D Ihan kuin niillä olisi googly eyet tai jotain. Leimat Konadin laatasta m13 ja saman merkin mustalla leimauslakalla.

Sitten toinen KoneHelsinki, nro 801 joka on vaaleanlila holo samalla meiningillä. Vähän holoisampi ehkä? Tai sitten kuvat vaan onnistuivat paremmin.Ja vikana vähiten holo koko porukasta mutta holo se nyt silti on, Seppälän Pink Paradise. Hologlitterlakka, jossa on vaaleanpunaisella holopohjalla miniminejä ja isoja holoheksahippuja. Paljon on holoa tässä kappaleessa! :D
Että näin! Näköjään tämän postauksen kunniaksi aurinko vilahti pilvenraosta about puolen minuutin ajaksi, mutta ei passaa valittaa, on otettava sekin vähän mitä saa :D Oikein ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kääk miten suloiset nuo ensimmäiset, oih! ♥.♥ Jälkimmäisetkin on todella nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :D Tuli vähän liiankin suloset kun piti olla karskit pääkallot! Mutta paljon kiitoksia :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onhan nämä! Ois vaan enemmän aurinkoa niin pääsisivät kunnolla loistamaan :D

   Poista